Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
-21%
Pendelampa Costanza Grande
Pendelampa Costanza Grande

Pendellampa Grande Costanza

 • -1 712,00 kr

Grande Costanza är en stor pendellampa med en vit skärm som ger ett bländfritt och mjukt ljus. Denna vackra lampa har en minimalistisk design som passar lika bra i köket som i loungen.

 • Går att få dimbar med 5 ljusstyrkor.
 • Behagligt, nedåtriktat sken.
 • Snygg skärm i polykarbonat klädd i silke.
6 213,00 kr
7 925,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
On/Off
Sensordimmer
On/Off
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Grande Costanza är en stor pendellampa med en vit skärm som ger ett bländfritt och mjukt ljus. Denna vackra lampa har en minimalistisk design som passar lika bra i köket som i loungen.

 • Går att få dimbar med 5 ljusstyrkor.
 • Behagligt, nedåtriktat sken.
 • Snygg skärm i polykarbonat klädd i silke.

Stor skärm ger mycket ljus

Med sin stora skärm på 70 centimeter i diameter är Grande Costanza en generös pendellampa som ger rikligt med ljus. Lampan hänger därför väldigt bra över ett matbord eller ett soffbord – i hemmet eller i loungen.

Går att få dimbar med fem ljusstyrkor - tillval

Väjer du att beställa din lampa med sensordimmer kan du dimra lampans belysning mellan 10 och 100 procent i fem steg. Detta gör du enkelt genom att trycka på pendeln som sticker fram under lampskärmen.

Obs! Valet Dimmer - On/Off innebär att lampan ej kommer med någon dimmerfunktion.

Produktdetaljer

Artikelnummer 1D13GSIH0020
Varumärke Luceplan
Höjd 100 - 475 cm
Dimmer Integrerad sensordimmer (Tillval)
Diameter Ø 70 cm
Vikt 3,2 kg
Material Aluminium, polykarbonat
Sockel E27
Max watt Max 3x70W
IP-klass IP20
Sladd ingår Nej
Ljuskälla ingår Nej
Dimbar Ja
Formgivare Paolo Rizzatto

Varumärke Luceplan

Luceplan

Sedan starten 1978 har italienska Luceplan skapat stilren belysning av högsta kvalitet. De har en experimentell inriktning och använder sig av innovativa tekniker och material för att ta fram hållbar belysning. Deras produkter tillverkas i Italien.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft