TOPSELLER

Pendellampa Vertigo - Stor

 • På rea!
 • -750,00 kr

Vertigo är en generös pendellampa med en luftig design som gör att lampan ändå känns väldigt nätt. Den lekfulla skärmen är väldigt lätt och kastar i tänt läge vackra, grafiska skuggor på väggarna.

 • Låg vikt.
 • Rör sig med luftdraget i rummet.
 • Kommer med textilkabel på 3 meter.
 • Genomskinlig lampskärm i glasfiber.
8 825,00 kr inkl. moms
Ord.pris 9 575,00 kr /
Spara 750,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-4 veckor
Vit
Vit
Svart
Blå
Grön
Koppar
Flerfärgad
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Vertigo är en generös pendellampa med en luftig design som gör att lampan ändå känns väldigt nätt. Den lekfulla skärmen är väldigt lätt och kastar i tänt läge vackra, grafiska skuggor på väggarna.

 • Låg vikt.
 • Rör sig med luftdraget i rummet.
 • Kommer med textilkabel på 3 meter.
 • Genomskinlig lampskärm i glasfiber.

Genomtänkt lampskärm i lätta material

Vid formgivningen av Vertigo ville designern Constance Guisset skapa en lätt lampa som skulle kunna röra sig tillsammans med vibrationerna i luften. Vertigo fick därför en skärm i lätt glasfiber med raka linjer bestående av polyuretantejp som läggs för hand.

Produktdetaljer

Varumärke Petite Friture
Höjd 17 cm
Diameter 200 cm
Material Glasfiber, Järn, Polyuretan
Ljuskälla Nej
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Färg Svart
Formgivare Constance Guisset
Petite Friture

Franska Petite Friture designar allt från möbler och trädgårdsinredning, till tallrikar och tapeter. Varje kollektion berättar sin egen historia, och har ofta surrealistiska undertoner. Petite Friture skapar vågade och inspirerande föremål för det moderna hemmet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser