TOPSELLER

Pendellampa Bumling - Med ringraster Ø40 el Ø60cm

 • På rea!

Pendellampan Bumling är en stilig lampa med bulliga former, som har skärm i aluminium samt ringraster för bländfritt ljus. En vacker lampa att hänga över matbordet, köksön eller soffbordet.

 • Ringraster i plast ger bländskydd.
 • Kabel på 3 m samt takkopp medföljer.
6 225,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-4 veckor
Borstad aluminium
Vit
Röd
Borstad aluminium
Ø40
Ø40
Ø 60 cm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Pendellampan Bumling är en stilig lampa med bulliga former, som har skärm i aluminium samt ringraster för bländfritt ljus. En vacker lampa att hänga över matbordet, köksön eller soffbordet.

 • Ringraster i plast ger bländskydd.
 • Kabel på 3 m samt takkopp medföljer.

Ringraster i plast skyddar mot bländning

Denna variant av Bumling kommer med ett bländskydd som består av ett ringraster i vit plast. Plasten mjukar upp lampans ljus och ger dig ett bländfritt sken som exempelvis passar perfekt över matbordet.

Skärm i tre olika färger

Den vackra lampskärmen är tillverkad i aluminium och finns att välja i vitt, rött eller borstat utförande. Skärmen har en industriell känsla som passar extra bra i moderna hem och lokaler.

Produktdetaljer

Artikelnummer 205331
Varumärke Atelje Lyktan
Höjd 33,5 cm
Diameter 60 cm
Material Aluminium, Ringraster I Plast
Ljuskälla Nej
Ljuskälla ingår Nej
Färg vit, röd eller borstad aluminium
Formgivare Anders Pehrson
Atelje Lyktan

I sin fabrik vid den östskånska kusten utvecklar och tillverkar ateljé Lyktan alla sina lampor. De har varit verksamma i över 85 år och har gedigna kunskaper om belysning och armaturer. De fokuserar på att ta fram hållbara produkter som är energieffektiva och lever upp till kraven för högkvalitativ belysning.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser