TOPSELLER
Unfold Pendant Lamp Black
Unfold Pendant Lamp Black

Pendellampa Unfold Pendant Lamp

 • På rea!
 • -150,00 kr

Unfold pendellampa är en tolkning av den klassiska industridesignen som genom materialvalet får ett varmt och modernt utseende. Passar perfekt både på det moderna kontoret och i det stilmedvetna hemmet.

 • Tillverkad av vulkaniserat gummi.
 • Formpressad skärm.
 • Laserskuren sockel och diffusor.
 • 3,5 meter lång kabel medföljer.
1 675,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 825,00 kr /
Spara 150,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-5 veckor
Black
Black
White
Olive
Green
Yellow
Beige-Rose
Clay Brown
Mustard
Light Grey
Orange
Terracotta
Dark Grey
Dusty Red
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Unfold pendellampa är en tolkning av den klassiska industridesignen som genom materialvalet får ett varmt och modernt utseende. Passar perfekt både på det moderna kontoret och i det stilmedvetna hemmet.

 • Tillverkad av vulkaniserat gummi.
 • Formpressad skärm.
 • Laserskuren sockel och diffusor.
 • 3,5 meter lång kabel medföljer.

Klassiska industrilampan i ny tappning

Unfold pendellampa utmanar våra sinnen då lampans design är utformad som den klassiska industrilampan. Unfold kommer i ett förfinat material, det vulkaniserade silikongummit, som ger den ett varmare och modernare utseende. 

Tillverkning som skapar en sammanhängande enhet

I tillverkningen av Unfold har man inte tummat på kvaliten. Skärmen i vulkaniserat gummi har formpressats, och sockeln och diffusorn har laserskurits. Den 3,5 meter långa medföljande kabeln går i samma nyans som skärmen för att skapa en enhet.

Produktdetaljer

Artikelnummer 14201
Varumärke Muuto
Höjd 29,5
Diameter 32,5 cm
Material Silikon
Ljuskälla Nej
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Formgivare Form us with love
Muuto

Muuto har sina rötter i den skandinaviska designtraditionen som kännetecknas av bestående estetik, funktionalitet, hantverk och ett ärligt uttryck. Genom att utöka detta arv med framåtblickande material, tekniker och djärvt kreativt tänkande, är vår ambition att leverera ett nytt perspektiv på skandinavisk design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser