Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
TOPSELLER
172 Pendellampa

Pendellampa 172

 • På rea!

Pendellampa 172 är en uttrycksfull lampa som passar lika bra över matbordet som i vardagsrummet. En lampa som drar blickarna till sig och vars vågiga form gör att ljuset kan träda fram på olika sätt.

 • Skärm med vågig struktur.
 • Finns i 4 olika storlekar.
3 475,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
S
S
M
L
XL
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Pendellampa 172 är en uttrycksfull lampa som passar lika bra över matbordet som i vardagsrummet. En lampa som drar blickarna till sig och vars vågiga form gör att ljuset kan träda fram på olika sätt.

 • Skärm med vågig struktur.
 • Finns i 4 olika storlekar.

Uttrycksfull design för många tillfällen

Pendellampa 172 kommer i fyra olika storlekar och höjder att välja mellan. Den vågiga strukturen drar blickarna till sig samtidigt som den sprider ett vackert ljus omkring sig, vare sig det är i loungen, vardagsrummet eller över matbordet.

Produktdetaljer

Artikelnummer 172S
Varumärke Le Klint
Höjd 20 / 31 /40 / 55 cm
Diameter 20 / 33 / 44 / 66 cm
Material Plast
Ljuskälla Nej
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Färg Vit
Formgivare Poul Christiansen
Le Klint

Danska Le Klint tillverkar vackra lampor för bruk i såväl privata som offentliga miljöer. De producerar alla sina lampor i fabriken i Odense, och har gjort det sedan 1943.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft