Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
-10%
Toldbod Glas Pendel
Toldbod Glas Pendel

Pendellampa Toldbod Glas

 • -360,00 kr

Toldbod är en stilig pendellampa i en okomplicerad design som passar lika bra i moderna som mer traditionella hem och lounger. Skärmen i munblåst, vitt opalglas riktar ljuset nedåt samtidigt som det lyser upp rummet utan att blända.

 • I munblåst, vitt opalglas.
 • Ger ett nedåtriktat, bländfritt ljus.
 • Vit textilsladd på 3 m medföljer.
3 135,00 kr
3 495,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 1-2 veckor
Ø 15,5 cm
Ø 15,5 cm
Ø 22 cm
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Toldbod är en stilig pendellampa i en okomplicerad design som passar lika bra i moderna som mer traditionella hem och lounger. Skärmen i munblåst, vitt opalglas riktar ljuset nedåt samtidigt som det lyser upp rummet utan att blända.

 • I munblåst, vitt opalglas.
 • Ger ett nedåtriktat, bländfritt ljus.
 • Vit textilsladd på 3 m medföljer.

Fin lampa med mjukt sken

Med Toldbod får du en fin pendellampa som passar utmärkt på rad över matbordet eller som solitär i fönstret. Det vita glaset låter hela skärmen lysa upp när du tänder lampan, samtidigt som skenet blir mjukt och harmoniskt för ögonen.

Produktdetaljer

Artikelnummer 5741094150
Varumärke Louis Poulsen
Höjd 16 / 22,5 cm
Diameter 15,5 / 22 cm
Material Opalglas, Rostfritt stål
Sockel G9
Max watt 25 W
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Färg Vit
Formgivare Louis Poulsen

Varumärke Louis Poulsen

Louis Poulsen

Danska Louis Poulsen grundades redan år 1874. Med fokus på kvalitet och hög design tar de fram och tillverkar belysning som är behaglig för ögat. Under åren har de samarbetat med flera välrenommerade formgivare så som Arne Jacobsen, Oki Sato och Poul Henningsen. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft