Pendellampa Ambit - Ø40 cm

 • -600,00 kr

Ambit är en tidlös pendellampa i en vacker design där skärm och sladd kommer i samma färg, vilket är vilsamt för ögat. Hänger lika vackert ensam över sidobordet, som på rad eller i kluster över matbordet.

 • Skärm med vit insida ger maximalt med ljus.
 • Sladd på 4 m medföljer.
 • Ger ett nedåtriktat ljus.
 • Vackert handmålad skärm.
3 750,00 kr inkl. moms
Ord.pris 4 350,00 kr /
Spara 600,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
Black
Black
White
Grey
Dusty Green
Taupe
Beige-Green
Rose
Light Blue
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Ambit är en tidlös pendellampa i en vacker design där skärm och sladd kommer i samma färg, vilket är vilsamt för ögat. Hänger lika vackert ensam över sidobordet, som på rad eller i kluster över matbordet.

 • Skärm med vit insida ger maximalt med ljus.
 • Sladd på 4 m medföljer.
 • Ger ett nedåtriktat ljus.
 • Vackert handmålad skärm.

Perfekt över matbordet

Tack vare skärmens smäckra, mjukt rundade form samt vitmålade insida sprider lampan ett härligt nedåtriktat ljus, vilket gör att den passar särskilt bra ovanför exempelvis matbordet eller köksön. 

Varsamt tillverkad för hand

Ambit kommer med en elegant skärm i aluminium som manuellt har trycksnurrats, och därefter polerats och målats för hand. Lampan levereras tillsammans med en 4 meter lång kabel i gummi i samma färg som skärmen, vilket bidrar till ett vilsamt och enhetligt uttryck.

Produktdetaljer

Artikelnummer 26024
Varumärke Muuto
Höjd 23,8 cm
Diameter 40 cm
Material Handmålad aluminium
Sockel E27
IP-klass IP20
Sladdlängd 4 m
Medföljande tillbehör Vit takkopp samt 4 m gummisladd
Ljuskälla ingår Nej
Dimbar Ja
Formgivare TAF Architects
Muuto

Muuto har sina rötter i den skandinaviska designtraditionen som kännetecknas av bestående estetik, funktionalitet, hantverk och ett ärligt uttryck. Genom att utöka detta arv med framåtblickande material, tekniker och djärvt kreativt tänkande, är vår ambition att leverera ett nytt perspektiv på skandinavisk design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft