Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
-26%
Kaiser Idell - Taklampa Vit

Pendellampa Kaiser Idell

 • -937,00 kr

Kaiser Idell är en vacker taklampa med minimalistiska former och linjer som kommer i vitt, svart eller rött utförande. En stilig lampa med klassisk känsla som hänger perfekt över exempelvis köksbordet eller köksön.

 • Ger ett effektivt, nedåtriktat sken. 
 • Svart textilsladd på 2,8 m medföljer.
2 538,00 kr
3 475,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-5 veckor
Vit
Vit
Svart
Rubinröd
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Kaiser Idell är en vacker taklampa med minimalistiska former och linjer som kommer i vitt, svart eller rött utförande. En stilig lampa med klassisk känsla som hänger perfekt över exempelvis köksbordet eller köksön.

 • Ger ett effektivt, nedåtriktat sken. 
 • Svart textilsladd på 2,8 m medföljer.

Effektiv belysning

Med sin låga, kupolformade skärm ger Kaiser Idell ett nedåtriktat sken som tillåts sprida sig ut mot sidorna. Tack vare detta får du en mycket effektiv belysning som lyser upp en stor del av bordsytan, vilket gör lampan utmärkt att hänga över matbordet.

Om designern Christian Dell

Tyska Christian Dell (1893-1974) var en framstående designer och silversmed. Som förman för metallsmedjan på skolan Bauhaus under 1922 till 1925, var Christian en viktig del i utvecklingen av den så kallade Bauhaus-stilen. En stil präglad av geometriska former och sammansmältningen av funktion och design, som är lika aktuell idag som under 20-talet. Den första Kaiser Idell-lampan kom ut på marknaden 1936 och snart utvecklades en hel serie lampor karakteriserade av breda, handmålade skärmar med detaljer i silverlödd mässing.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft