Pendellampa Doo-Wop

Med Doo-Wop får du en vacker pendellampa med en inre, vit skärm som ger ett diffust sken och en yttre skärm som riktar ljuset uppåt och nedåt. Hänger utmärkt i köket eller i vardagsrummet.

 • Ger både uppåt- och nedåtriktat ljus.
 • Sprider ett behagligt sken.
 • Vit textilsladd på 3 m medföljer.
4 125,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Mörkgrå
Mörkgrå
Vit
Polerat stål
Koppar
Mässing
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Med Doo-Wop får du en vacker pendellampa med en inre, vit skärm som ger ett diffust sken och en yttre skärm som riktar ljuset uppåt och nedåt. Hänger utmärkt i köket eller i vardagsrummet.

 • Ger både uppåt- och nedåtriktat ljus.
 • Sprider ett behagligt sken.
 • Vit textilsladd på 3 m medföljer.

Sprider behagligt ljus både uppåt och nedåt

Doo-wop ger framförallt ett mjukt, nedåtriktat ljus tack vare den inre vitlackerade skärmen. Den yttre skärmen som kommer i olika färger bidrar till att rikta ljuset både uppåt och nedåt. Detta gör att lampan sprider ett behagligt sken i båda riktningar.

Obehandlad yta i mässing, koppar och rostfritt stål

Utförandet i mässing, koppar samt rostfritt stål har en obehandlad yta, vilket gör att ytan förändras över tiden och bildar en vacker, säregen patina. Denna process kan redan ha påbörjats vid leveransen. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 5741093423
Varumärke Louis Poulsen
Höjd 245 mm
Diameter 238 mm
Material Aluminium, Rostfritt stål
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Formgivare Louis Poulsen
Louis Poulsen

Danska Louis Poulsen grundades redan år 1874. Med fokus på kvalitet och hög design tar de fram och tillverkar belysning som är behaglig för ögat. Under åren har de samarbetat med flera välrenommerade formgivare så som Arne Jacobsen, Oki Sato och Poul Henningsen. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser