Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Pendellampa Hang On Honey

Hang On Honey är en pendellampa i industriell design, där skärmen förändras med tiden och ger lampan sin säregna patina. Häng lampan ovanför köksbordet, ensam eller i en större grupp.

 • En elegant, unik skärm med patina.
 • Stilren industriell design.
 • Vit sladd på 2,9 m medföljer.
1 675,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Svart
Svart
Rå koppar
Oxiderad aluminium
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Hang On Honey är en pendellampa i industriell design, där skärmen förändras med tiden och ger lampan sin säregna patina. Häng lampan ovanför köksbordet, ensam eller i en större grupp.

 • En elegant, unik skärm med patina.
 • Stilren industriell design.
 • Vit sladd på 2,9 m medföljer.

Perfekt över matbordet

Lampans skärm är vitmålad på insidan och har en form som riktar ljuset nedåt. Detta gör att du får ett väldigt klart ljus som passar bra över till exempel matbordet i köket eller sidobordet i hallen. 

En industriell lampskärm som förändras med tiden

Hang On Honey präglas av sin industriella design som passar in i alla moderna hem och kontor. Tack vare skärmens obehandlade material kommer lampans utseende att förändras över tid, vilket ger dig en vacker och unik lampa. På grund av detta kan även utseende och färg skilja sig något från produktbilderna.

Produktdetaljer

Artikelnummer 20210
Varumärke New Works
Höjd 27,5 cm
Diameter 24 cm
Material Glas, Koppar, Aluminium
Sockel E27
IP-klass IP20
Sladdlängd 2,9 m
Ljuskälla ingår Nej
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Niels Bak Rasmussen
New Works

New Works presenterar en samling i korsningen mellan gammalt och nytt. Ljust och mörkt. Design och konst. Vårt arbete hyllar den starka skandinaviska historien om hantverk och materialitet, samtidigt som vi utmanar samtida former. Vi samarbetar med en internationell grupp av kända designers och konstnärer, som visar en matchande fascination med skulpturella former och ärliga material. Dessa samarbetsåtgärder förmedlar vår kärlek till det sensuella och det djärva.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft