Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Costanza - Pendellampa Concrete Grey

Pendellampa Costanza - Justerbar höjd, grå skärm

Costanza är en snygg pendellampa med klassisk, cylinderformad skärm i en mjukt grå nyans. Lampan har justerbar höjd och går att välja med motvikt i kromat stål eller teleskopstativ i aluminium.  

 • Justerbar höjd (Teleskopstativ: 100-150 cm / Med motvikt: 100-220 cm).
 • Behagligt, nedåtriktat sken.
 • Snygg skärm i polykarbonat klädd i silke.
3 975,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Höj- och sänkbar med motvikt i stål
Höj- och sänkbar med motvikt i stål
Höj- och sänkbar med teleskopsfunktion
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Costanza är en snygg pendellampa med klassisk, cylinderformad skärm i en mjukt grå nyans. Lampan har justerbar höjd och går att välja med motvikt i kromat stål eller teleskopstativ i aluminium.  

 • Justerbar höjd (Teleskopstativ: 100-150 cm / Med motvikt: 100-220 cm).
 • Behagligt, nedåtriktat sken.
 • Snygg skärm i polykarbonat klädd i silke.

Obs! Vid val av lampa med motvikt - första produktbilden visar endast designen, andra bilden visar rätt färg på skärmen.

Ger ett vackert, nedåtriktat sken

Med sin vida skärm sprider Costanza ett vackert, nedåtriktat sken som lyser upp en stor del av ytan nedanför. Lampan hänger därför väldigt bra över ett matbord i hemmet, loungen eller restaurangen.

Justerbar höjd

Pendellampan går att beställa med teleskopstativ som låter dig justera höjden från 100 till 150 centimeter. Du kan även välja att beställa lampan med motvikt i stål, och kan då justera höjden från 100 till 220 centimeter.

Produktdetaljer

Artikelnummer 1D13NSA20020+9D1301511705
Varumärke Luceplan
Höjd 100-150 / 100-220 cm
Diameter 40 cm
Material Aluminium, polykarbonat
Ljuskälla Nej
Sockel E27
Ljuskälla ingår Nej
Formgivare Paolo Rizzatto

Varumärke Luceplan

Luceplan

Sedan starten 1978 har italienska Luceplan skapat stilren belysning av högsta kvalitet. De har en experimentell inriktning och använder sig av innovativa tekniker och material för att ta fram hållbar belysning. Deras produkter tillverkas i Italien.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft