Etch 50cm
Etch 50cm

Pendellampa Etch - 50cm

Etch är en mäktig pendellampa vars skärm består av geometriska former i tunn metall. Skärmens perforerade yta skapar vackra skuggor samtidigt som den ger lampan ett behagligt sken.

  • Skapar vackra skuggspel.
  • Ger behagligt ljus.
  • Går att dimra.
  • Passar i privata som offentliga miljöer.
  • Svart textilkabel (2,5 m) samt takkåpa i samma färg som skärmen.
13 725,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-4 veckor
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Etch är en mäktig pendellampa vars skärm består av geometriska former i tunn metall. Skärmens perforerade yta skapar vackra skuggor samtidigt som den ger lampan ett behagligt sken.

  • Skapar vackra skuggspel.
  • Ger behagligt ljus.
  • Går att dimra.
  • Passar i privata som offentliga miljöer.
  • Svart textilkabel (2,5 m) samt takkåpa i samma färg som skärmen.

Sprider ljuset åt alla håll

Med en diameter på 50 centimeter hänger Etch perfekt över ett soffbord eller ett större matbord. Lampan ger ifrån sig ett trevligt sken som sprider sig åt alla håll tack vare den perforerade skärmen.

Ger vackra skuggmönster

Eftersom hålen i skärmen släpper igenom ljuset ser lampan ut att glöda i luften, vilket ger en vacker visuell effekt. Ljuset från skärmen skapar även komplicerade skuggmönster som ger rummet en häftig atmosfär.

Produktdetaljer

Artikelnummer ETS02B50EU
Varumärke Tom Dixon
Höjd 50
Material Mässing
Ljuskälla Nej
Sockel E26
Max watt 60W
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Nej
Färg Guld
Funktioner Dimbar
Formgivare Tom Dixon
Tom Dixon

Tom Dixon är en brittisk, självlärd industridesigner, som etablerade sitt varumärke 'Tom Dixon' år 2002 i London. Varumärket Tom Dixon specialiserar sig inom belysning, möbler och accessoarer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft