Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Streck - Pendellampa 2 Svart

Pendellampa Streck 2

Streck 2 är en smäcker pendellampa i en flexibel design med två vrid- och vippbara lamphuvuden. Pendlas i ett pulverlackerat stålrör som kommer i flera längder för att passa olika takhöjder. 

 • Tillverkad i pulverlackerad stål.
 • Detaljer i mässing.
 • Vrid- och vippbara skärmar.
 • Stålrör (90cm, 110cm, 140cm, 170cm) låter dig justera höjden.
8 850,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-6 veckor
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Streck 2 är en smäcker pendellampa i en flexibel design med två vrid- och vippbara lamphuvuden. Pendlas i ett pulverlackerat stålrör som kommer i flera längder för att passa olika takhöjder. 

 • Tillverkad i pulverlackerad stål.
 • Detaljer i mässing.
 • Vrid- och vippbara skärmar.
 • Stålrör (90cm, 110cm, 140cm, 170cm) låter dig justera höjden.

Elegant lampa i minimalistisk design

Med sin eleganta, smäckra design blir Streck 2 ett minimalistiskt men intresseväckande inslag i rummet. De böljande sladdarna bidrar till lampans starka karaktär som även förstärks av stativets vackra detaljer i mässing.

Vrid- och vippbara lamphuvuden

De kupade lamphuvudena går att vrida och vippa vilket låter dig rikta ljuset som du vill. I kombination med den smala designen hänger därför Streck 2 perfekt över ett matbord i hemmet eller på kontoret.

Justerbar höjd

Streck 2 pendlas i ett smäckert stålrör som medföljer i flera olika längder. Rören är på 90, 110, 140 samt 170 centimeter och låter dig anpassa lampans höjd utifrån takhöjd och eget tycke. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 35922-15-000
Varumärke Örsjö Belysning
Höjd Lampskärm: 17 cm Stålrör: 90/110/140/170cm
Bredd 14 cm
Längd 77 cm
Material Mässing, opalglas, pulverlackerat stål
Ljuskälla Fast 2x6W LED-diod
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Dimbar Ja
Färg Svart
Funktioner Justerbar höjd
Formgivare Joel Karlsson
Örsjö Belysning

Örsjö Belysning AB finns i det sydöstra hörnet av Småland i ett område som är känt för sina duktiga producenter. Örsjö Belysning stämmer väl in i den bilden, över 70 års erfarenhet med produktion av belysning i hög kvalitet. Företagets erfarenhet, flexibilitet och breda sortiment gör det möjligt att uppfylla kunders höga krav. Örsjös sortiment är utvecklat tillsammans med några av Skandinaviens ledande designers med fokus på funktion, innovation och personlighet. Kombinerat med vår tillverkningskompetens har dessa produkter givit oss åtskilliga utmärkelser och spännande uppdrag genom åren.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft