info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Taklampa Miira 13 Large

Miira 13 Large är en stor pendellampa med 13 glober i munblåst glas som ger ett behagligt sken. En pampig lampa vars kabellängd på 2,5 meter gör att den hänger utmärkt i salar med hög takhöjd.

 • Går att dimra.
 • Munblåst glas.
 • Opalt glas ger mjukt ljus.
 • Mönstrat klarglas ger vackra ljusmönster.
 • Takplatta (Ø90cm) samt kablar medföljer.
75 475,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Rock Grey/Optic Clear
Rock Grey/Optic Clear
Rock Grey/Opal White
Brass/Optic Clear
Brass/Opal White
Sänk
Öka
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Miira 13 Large är en stor pendellampa med 13 glober i munblåst glas som ger ett behagligt sken. En pampig lampa vars kabellängd på 2,5 meter gör att den hänger utmärkt i salar med hög takhöjd.

 • Går att dimra.
 • Munblåst glas.
 • Opalt glas ger mjukt ljus.
 • Mönstrat klarglas ger vackra ljusmönster.
 • Takplatta (Ø90cm) samt kablar medföljer.

Pampig lampa för rymliga salar

Miira 13 Large är en pampig pendellampa som består av 13 stora ljusglober i opalglas eller mönstrat klarglas. Varje glob hänger i en kabel på 2,5 meter vilket gör Miira perfekt för lokaler med hög takhöjd, som hotellobbys och lounger.

Opalglas eller mönstrat klarglas

Ljusgloberna går att välja i opalglas eller i mönstrat klarglas, samt med svart eller mässingsfärgad armatur. Det opala glaset ger ett mjukt och varmt sken, medan det mönstrade klarglaset ger ett starkare sken med en glittrande effekt.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft