Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Pendellampa Turnip A333

Turnip A333 präglas av sin unika och organiska form, som trots sin avskalade design ger ett effektfullt ljusspel när den är tänd. En elegant och tidlös pendellampa som avger ett varmt och behagligt ljus.

 • Perforerad kant som minskar bländning.
 • I handspunnet, vitlackerat stål.
 • Vacker och tidlös design.
 • Vit plastsladd på 2,5 m medföljer.
5 085,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 10-15 veckor
Mässing
Mässing
Vit
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Turnip A333 präglas av sin unika och organiska form, som trots sin avskalade design ger ett effektfullt ljusspel när den är tänd. En elegant och tidlös pendellampa som avger ett varmt och behagligt ljus.

 • Perforerad kant som minskar bländning.
 • I handspunnet, vitlackerat stål.
 • Vacker och tidlös design.
 • Vit plastsladd på 2,5 m medföljer.

Avger ett magiskt ljusspel

Lampskärmens unika och dynamiska form, med inspiration från kålrotens distinkta utseende, utmärker A333 på ett utsökt sätt. När lampan är tänd strålar ljus upp i toppen av skärmen, vilket ger ett magiskt och effektfullt ljusspel, samtidigt som det framhäver skärmens vackra, runda form ytterligare.

Ger ett varmt sken

Turnip A333 kommer med en elegant skärm i vitlackerat stål och finns i två varianter: med vit ring runt diffusorn eller med mässingsring. Tack vare denna ring avger lampan ett varmt och behagligt ljus, vilket är typiskt Alvar Aaltos ljusdesign.

Hänger lika vackert själv som i grupp

Med sin stiliga design passar lampan enkelt in i alla typer av miljöer, såväl privata som offentliga. En pendellampa som hänger lika vackert ensam ovanför sängbordet eller i fönstret, som på rad ovanför köksön eller matbordet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft