Buzz - Pendellampa Laxrosa

Buzz - Pendellampa Laxrosa

Buzz är en lekfull pendellampa med vitlackerad stomme i metall och en yttre skärm i aluminium.Buzz ger ett nedåtriktat sken men låter även lite ljus sprida sig uppåt, vilket ger en vacker ljusupplevelse.

 • Ger ett varmvitt ljus.
 • Vit textilkabel på 2,5 m medföljer.
3 350,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-4 veckor
23 cm
36 cm
23 cm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Buzz är en lekfull pendellampa med vitlackerad stomme i metall och en yttre skärm i aluminium.Buzz ger ett nedåtriktat sken men låter även lite ljus sprida sig uppåt, vilket ger en vacker ljusupplevelse.

 • Ger ett varmvitt ljus.
 • Vit textilkabel på 2,5 m medföljer.

Produktdetaljer

Artikelnummer L1043PS116
Varumärke Atelje Lyktan
Höjd 33
Diameter 36 cm
Material Aluminium, Folie, Metall
Ljuskälla Ja
Ljuskälla ingår Ja
Färg Rosa
Ljustemperatur Glödljusvitt 2700K
Formgivare Olle Anderson
Atelje Lyktan

I sin fabrik vid den östskånska kusten utvecklar och tillverkar ateljé Lyktan alla sina lampor. De har varit verksamma i över 85 år och har gedigna kunskaper om belysning och armaturer. De fokuserar på att ta fram hållbara produkter som är energieffektiva och lever upp till kraven för högkvalitativ belysning.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser