info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Hang Svart
Hang Svart

Pendellampa Hang

Hang är en stor, tidlös pendellampa med cylinderformad skärm i vit eller svart bomullslaminat. Lampan ger ett trevligt, nedåtriktat sken och hänger därför perfekt över ett större matbord.

 • Takkåpa i samma färg som skärmen.
 • Svart sladd medföljer.

4 575,00 kr
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Svart
Vit
Svart
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Hang är en stor, tidlös pendellampa med cylinderformad skärm i vit eller svart bomullslaminat. Lampan ger ett trevligt, nedåtriktat sken och hänger därför perfekt över ett större matbord.

 • Takkåpa i samma färg som skärmen.
 • Svart sladd medföljer.

Imponerande storlek

Trots sitt strikta uttryck är Hang en lampa som drar blickarna till sig var du än hänger den. Skärmen har nämligen en imponerande storlek på 60 centimeter i diameter, vilket gör Hang till ett överraskande element i rummet. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 8718282339023
Varumärke Moooi
Höjd 46 cm
Diameter 60 cm
Material Metall, PVC/Bomullslaminat
Sockel E27
IP-klass IP20
Sladdlängd 4 m
Ljuskälla ingår Nej
Dimbar Ja
Volt 220-240V
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Marcel Wanders

Varumärke Moooi

Moooi

Moooi grundades år 2001 av Marcel Wanders och Caspers Vissers med ambitionen att bygga upp ett legendariskt varumärke. Deras sortiment präglas av att vara överraskande, eklektiskt, originellt, sofistikerat och rebelliskt. Deras accessoarer, möbler och lampor ger rummet personlighet och ger en kreativ touch. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft