Noctambule 1 Bowl - Pendel
Noctambule 1 Bowl - Pendel

Pendellampa Noctambule Bowl

Noctambule Bowl är en stor pendellampa i en stilig design med glascylindrar och skärm i munblåst glas. Lampan ger ett nedåtriktat sken men har även ljuskällor som ger ett varmt, allmänt ljus.

 • Varmvitt ljus.
 • Går att dimra.
 • Energisnål, integrerad LED-belysning.
 • Ger både direkt och indirekt ljus.
32 050,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Höjd: 75 cm
Höjd: 75 cm
Höjd: 120 cm
Höjd: 165 cm
Höjd: 210 cm
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Noctambule Bowl är en stor pendellampa i en stilig design med glascylindrar och skärm i munblåst glas. Lampan ger ett nedåtriktat sken men har även ljuskällor som ger ett varmt, allmänt ljus.

 • Varmvitt ljus.
 • Går att dimra.
 • Energisnål, integrerad LED-belysning.
 • Ger både direkt och indirekt ljus.

Produktdetaljer

Artikelnummer F0263000
Varumärke Flos
Höjd 75 / 120 / 165 / 210 cm
Diameter 55 cm
Material Aluminium, Glas, Silikon, Stål
Ljuskälla Integrerad (ej utbytbar)
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Funktioner Justerbara kablar
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Konstantin Grcic
Flos

För oss är ljus ämnet för att uttrycka nya idéer och belysa outforskade känslor. Vi skriver framtiden, läser vårt förflutna och uttrycker detta i en kontinuitet av positiva utmaningar och modiga val som format vår image och identitet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft