Arrangements Round Medium + Drop Down

Pendellampa Arrangements Round Medium + Drop Down

Arrangements är en exklusiv serie pendellampor med olika geometriska former samt integrerad LED-belysning. Denna variant kommer med en cirkulär och en droppformad lampa som hänger i varandra.

  • Ger ett varmvitt ljus.
  • Energisnål, integrerad LED-lampa.
  • Går att dimra med extern dimmer.
  • Komplett lampa med takrosett.
32 875,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Arrangements är en exklusiv serie pendellampor med olika geometriska former samt integrerad LED-belysning. Denna variant kommer med en cirkulär och en droppformad lampa som hänger i varandra.

  • Ger ett varmvitt ljus.
  • Energisnål, integrerad LED-lampa.
  • Går att dimra med extern dimmer.
  • Komplett lampa med takrosett.

Smäcker design som går att bygga ut

Arrangements Round Medium + Drop Down är en imponerande lampa i en smäcker design där ljuskällorna är formade som en cirkel och en droppe. Hela serien Arrangements är påbyggnadsbar vilket innebär att du kan hänga på fler ljuskällor för att skapa en helt unik lampa.

Inbyggd LED-belysning utrustad med bländskydd

Ljuskällorna är formade i NC-bearbetad, extruderad aluminium, med inbyggd LED-belysning på utsidan och svart lack på insidan. Lamporna är även utrustade med ett bländskydd i optisk platinasilikon som ger ett bländfritt och mjukt ljus.

Dimbar med extern dimmer

Takrosetten innehåller en integrerad dimmer som är kompatibel med externa dimrar så som DALI, push, 1-10 och potentiometer. Om du inte har en extern dimmer ställer du enkelt in ljusflödet under installationen via ett push-system i takrosetten.

Produktdetaljer

Artikelnummer F0407030+F0413030+F0416030
Varumärke Flos
Höjd 132 cm
Diameter 70,7 cm
Material Aluminium, Optisk silikon
Ljuskälla Integrerad
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Färg Svart
Funktioner Dimbar
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Michael Anastassiades
Flos

För oss är ljus ämnet för att uttrycka nya idéer och belysa outforskade känslor. Vi skriver framtiden, läser vårt förflutna och uttrycker detta i en kontinuitet av positiva utmaningar och modiga val som format vår image och identitet.

Tillbehör

Pendellampa Arrangements Line

6 450,00 kr inkl. moms
Arrangements är en exklusiv serie pendellampor med geometriska former samt integrerad LED-belysning. Line är en påbyggnadsdel utan egen takrosett, och består enbart av en stilren linje. Ger ett varmvitt ljus. Går att dimra med extern dimmer. Energisnål, integrerad LED-belysning. Måste kombineras med en annan lampa ur Arrangements-serien.

Pendellampa Arrangements Round

6 825,00 kr inkl. moms
Arrangements är en exklusiv serie lampor med geometriska former och integrerad LED-belysning. Pendellampan Round består av en mjuk cirkelform som kommer i tre olika storlekar. Ger ett varmvitt ljus. Går att dimra med extern dimmer. Energisnål, integrerad LED-belysning. Kommer med eller utan takrosett.
Arrangements Broken Line

Pendellampa Arrangements Broken Line

6 450,00 kr inkl. moms
Arrangements är en exklusiv serie lampor med geometriska former och integrerad LED-belysning. Pendellampan Broken Line består av en stilren linje i svart aluminium som har böjts på mitten. Ger ett varmvitt ljus. Går att dimra med extern dimmer. Energisnål, integrerad LED-belysning. Kommer med eller utan takrosett.
Arrangements Drop Up

Pendellampa Arrangements Drop Up

9 050,00 kr inkl. moms
Arrangements är en exklusiv serie lampor med geometriska former och integrerad LED-belysning. Pendellampan Drop Up består av en vackert droppformad linje med mjuk rundning i botten. Ger ett varmvitt ljus. Går att dimra med extern dimmer. Energisnål, integrerad LED-belysning. Kommer med eller utan takrosett.
Arrangements Drop Down

Pendellampa Arrangements Drop Down

9 050,00 kr inkl. moms
Arrangements är en exklusiv serie lampor med geometriska former och integrerad LED-belysning. Pendellampan Drop Drown består av en vackert droppformad linje med mjuk rundning i toppen. Ger ett varmvitt ljus. Går att dimra med extern dimmer. Energisnål, integrerad LED-belysning. Kommer med eller utan takrosett.

Pendellampa Arrangements Square

7 500,00 kr inkl. moms
Arrangements är en exklusiv serie lampor med geometriska former och integrerad LED-belysning. Pendellampan Square består av en kvadrat som får en vacker diamantform när den hängs upp. Ger ett varmvitt ljus. Går att dimra med extern dimmer. Energisnål, integrerad LED-belysning. Kommer med eller utan takrosett.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft