BRA
PRIS!
Broschyrhylla - 420

Broschyrhylla

 • −30%
 • Ny

Detta skåp tillhör en förvaringsserie som är en serie av kontorsförvaring med en modern design och en hög kvalitet. Kontorsskåpet erbjuder tolv broschyrhyllor av tåligt laminat.

 • Finns i olika färger.
 • Levereras monterad.
 • Gjort av tåligt och lättskött laminat.
BRA PRIS!
8 470,00 kr
12 100,00 kr
inkl. moms
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Vit
Vit
Björk
Svart
Mörkgrå
Ek
Ljusgrå
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Detta skåp tillhör en förvaringsserie som är en serie av kontorsförvaring med en modern design och en hög kvalitet. Kontorsskåpet erbjuder tolv broschyrhyllor av tåligt laminat.

 • Finns i olika färger.
 • Levereras monterad.
 • Gjort av tåligt och lättskött laminat.

Passar bra i offentliga miljöer

Serien ifrån DI går att få i flera olika färgalternativ för att enkelt passa in i just din miljö, välj samma färg genom hela serien eller kombinera olika färger för att skapa en unik kontorsmiljö. Hyllan är av tålig laminat för att klara de påfrestningar som kan uppstå i kontorsmiljöer. 

Inred hela ditt kontor med vår förvaringsserie 

Med vår kompletta förvaringsserie från Direkt Interiör kan du enkelt inreda hela ditt kontor med en genomgående modern design i hög kvalitet. Välj samma färg genom hela serien eller kombinera färger och välj mellan öppna skåp, skåp med dörrar, skåp med lådor, hurtsar med mera.

Kontorsförvaring i tåligt material

Hyllan har en kärna bestående av en spånskiva med hög densitet och laminerad yta som finns i flertalet färger. Kontorsförvaringen från serien DI har en 22mm tjock toppskiva i laminat som är väldigt tåligt och lättskött vilket gör denna serie utmärkt för offentliga miljöer. 

Produktdetaljer

Artikelnummer CS-WH-80-420
Varumärke Direkt Interiör
Höjd 1725
Bredd 800
Djup 41,5 cm
Dörrar Nej
Jalusi Nej
Lådor Nej
På hjul Nej
Skjutdörrar Nej
Tidsskriftförvaring Ja
Montering Levereras monterad
Garanti 5 år

Varumärke Direkt Interiör

Direkt Interiör

Direkt Interiör’s produkter har funnits på den skandinaviska marknaden sedan 2008 och kännetecknas av funktionalitet med kvalitet. Genom ett fokuserat produktsortiment och balanserad prissättning erbjuder vi ett förstaklassalternativ till komfortabel nivå.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft