Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Rullvagn Block

Block är en modern rullvagn i smäcker design, med två hyllplan och hjul som är vridbara i 360 grader. Kan användas som serveringsvagn eller elegant sidobord, i det privata hemmet eller på kontoret.

 • Smidigt att flytta runt tack vare handtagen.
 • Roterbara hjul för enkel förflyttning.
 • Modern och minimalistisk design.
 • Maxvikt per hylla: 10 kg.
2 640,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-8 veckor
Vit/Ask
Vit/Vit
Svart/Svart
Ljusgrå/Ask
Vit/Ask
Mörkgrå/Ask
Svart/Ask
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Block är en modern rullvagn i smäcker design, med två hyllplan och hjul som är vridbara i 360 grader. Kan användas som serveringsvagn eller elegant sidobord, i det privata hemmet eller på kontoret.

 • Smidigt att flytta runt tack vare handtagen.
 • Roterbara hjul för enkel förflyttning.
 • Modern och minimalistisk design.
 • Maxvikt per hylla: 10 kg.

Vacker vagn som är enkel att flytta runt

Block är en stilfull rullvagn som är utrustad med fyra smidiga handtag samt fyra hjul som går att rotera i 360 grader. Det gör vagnen väldigt enkel att förflytta och placera där du önskar.

En vagn med många användningsområden

Block kommer i en modern och minimalistisk design med ben i ask och hyllplan av stål i flera olika färger. Det gör att vagnen lätt smälter in i sin omgivning, och kan användas som exempelvis serveringsvagn, sidobord eller sängbord.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft