Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Pall Bag

Bag är en praktisk pall som du enkelt flyttar runt tack vare det stiliga handtaget i läder. Bag finns i flera olika färger, från diskret svart till piffig äppelgrön, och passar lika bra i hemmet som på kontoret. 

 • Praktiskt, återfjädrande handtag i snyggt läder. 
 • Lätt att flytta runt (låg vikt på 4 kg).
5 125,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
LT 161 Soft sand
LT 161 Soft sand
LT 128 Typhon (grå)
L3 Green 14 (Grön)
LT 135 Cypress (skogsgrön)
LT152 Burned Orange
LT 88 Terracotta
LT 145 Nocturne
L7 Graphite (Mörkgrå)
LT 132 Toned (grå/beige)
LT 136 Power Blue (mörkblå)
LT 137 Wave
LT 138 Pool
LT 140 Storm
L 4 Black 38 (svart)
LT 149 Silvergrey
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Bag är en praktisk pall som du enkelt flyttar runt tack vare det stiliga handtaget i läder. Bag finns i flera olika färger, från diskret svart till piffig äppelgrön, och passar lika bra i hemmet som på kontoret. 

 • Praktiskt, återfjädrande handtag i snyggt läder. 
 • Lätt att flytta runt (låg vikt på 4 kg).

Noctune

Burned Orange

Terracotta

Storm (Petrol) Grey

Pool (Petrolgrön)

Wave

Skogsgrön

Soft Sand

Green (äppelgrön)

Silver grey (grå)

Tyfon (Beige grå)

Toned

Black (svart)

Graphite

Power blue (mörkblå)

*Går att få i flera utföranden. 

Produktdetaljer

Artikelnummer BAG-LIDO-LT161
Varumärke David Design
Höjd 44 cm
Bredd 49,5 cm
Djup 33 cm
Sitthöjd 44 cm
Vikt 4 Kg
Formgivare Axel Bjurström
David Design

Svenska David design grundades år 1988 av David Carlson, med visionen att samarbeta med nya formgivare för att skapa en uppdaterad och fräsch skandinavisk design. I dag är David design ett internationellt varumärke som skapar ikoniska, hållbara och funktionella möbler och accessoarer, med köpare världen över. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft