Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Sittpuff Knot

Knot är en modern sittpuff som är lika fin att titta på som den är bekväm att sitta på. Tillverkad av ett enda långt, stickat tygrör som knutits ihop, blir Knot ett sofistikerat men lekfullt inslag i rummet.

 • Mjuk och bekväm stoppning. 
 • Kan handtvättas i 30°C.
 • Omsorgsfullt tillverkad för hand.
6 475,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Grön
Grön
Gråvit
Grå
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Knot är en modern sittpuff som är lika fin att titta på som den är bekväm att sitta på. Tillverkad av ett enda långt, stickat tygrör som knutits ihop, blir Knot ett sofistikerat men lekfullt inslag i rummet.

 • Mjuk och bekväm stoppning. 
 • Kan handtvättas i 30°C.
 • Omsorgsfullt tillverkad för hand.

Lekfulla former

Med Knot får du en härlig sittpuff med lekfulla former som mjukar upp strikta miljöer och ger en familjär känsla. Låt Knot komplettera fåtöljerna i väntrummet, eller placera flera stycken ihop för att skapa en trevlig sittgrupp i loungen eller på kontoret.

Tillverkad för hand i ett stycke

Den stora knuten består av ett enda långt, stickat tygrör som omsorgsfullt knutits ihop för hand. Tygröret innehåller en bekväm stoppning som gör Knot till en följsam och mjuk sittpuff som passar de flesta. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 2682-6600
Varumärke Design House Stockholm
Bredd 60
Höjd 50 cm
Längd 80 cm
Vikt 13,5 kg
Material stoppning Polyester, polyuretanskum
Material överdrag Ull, akryl
Formgivare Ragnheiður Ösp Sigurðardóttir
Design House Stockholm

Design House Stockholm utvecklar produkter med personlighet och karaktär, som medför något nytt till sin genre. Deras fokus ligger på skandinavisk design och att låta formgivare presentera sina idéer för dem, istället för att välja ut en formgivare för att ta fram en specifik produkt. På detta sätt har de skapat ett brett utbud av designklassiker som står över flyktiga trender – idag och imorgon.  

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft