Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Sittpuff Silo Pouf - Stor

Silo är en elegant sittpuff med en något smalare bas, som ger puffen en skarp och visuellt vacker profil. Puffen består av PU-skum som limmats på plywoodskivor och klätts i lyxigt, italienskt tyg. 

 • Mjuk men fast yta.
 • Klädd i vackert, italienskt tyg.
 • Stabilt konstruerad i plywood.
7 850,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-8 veckor
Riviera Blue/Wynwood 8
Piazza Grey/Wynwood 10
Riviera Blue/Wynwood 8
Carnival Red/Wynwood 13
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Silo är en elegant sittpuff med en något smalare bas, som ger puffen en skarp och visuellt vacker profil. Puffen består av PU-skum som limmats på plywoodskivor och klätts i lyxigt, italienskt tyg. 

 • Mjuk men fast yta.
 • Klädd i vackert, italienskt tyg.
 • Stabilt konstruerad i plywood.

Som sittpuff eller soffbord

PU-skummet ger Silo Pouf en mjuk men fast yta som gör den bekväm att sitta på. Tack vare den fasta ytan går puffen även bra att nyttja som exklusivt soffbord eller avlastningsbord.

Klädd i lyxigt, italienskt tyg

Puffen kommer klädd i ett lyxigt, vävt tyg från Italien. Tyget har ett dynamiskt mönster som ger puffen karaktär och gör den till ett trevligt avbrott från rummets enfärgade möbler.

Produktdetaljer

Artikelnummer 601306
Varumärke Normann Copenhagen
Höjd 39 cm
Diameter 90 cm
Vikt 18,5 kg
Material Plywood, PU-skum
Formgivare Hans Hornemann
Normann Copenhagen

Danska designföretaget Normann Copenhagen skapar originella och innovativa produkter som genom enkel och modern formgivning är lika aktuella idag, som imorgon. Genom att utmana det konventionella tänkandet lyckas Normann Copenhagen göra det vanliga till något extraordinärt i sin fantastiska design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft