Vårt bästa pris

Skrivbord N.A

  • −40%
  • Ny

Skrivbord N.A präglas av sitt minimalistiska, skandinaviska uttryck och passar perfekt för det moderna kontoret eller hemmet. Toppskivan är i grunden tillverkad i MDF med en fanerad bordsskiva som finish och går att välja i ek eller valnöt.

  • Lätt att torka av.
  • Med avlastningshylla.
  • Passar både kontors- och hemmiljö.
Bra deal!
8 049,00 kr
Rek. pris: 13 415,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-4 veckor
Walnut Wood
Walnut Wood
Oak Wood
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Skrivbord N.A präglas av sitt minimalistiska, skandinaviska uttryck och passar perfekt för det moderna kontoret eller hemmet. Toppskivan är i grunden tillverkad i MDF med en fanerad bordsskiva som finish och går att välja i ek eller valnöt.

  • Lätt att torka av.
  • Med avlastningshylla.
  • Passar både kontors- och hemmiljö.

Välj mellan två olika fanerskivor

Skrivbordet kommer i en stilren design i ekfaner eller valnötsfaner som ger en hemtrevlig känsla. Båda skivorna bärs upp av ett underrede i svartlackerad stål som sammanfogas med en ribba. Välj den ljusare varianten i ekfaner för en lättare känsla eller den mörkare i valnötsfaner för ett varmare uttryck. 

Med en praktisk avlastningshylla

Tack vare att skrivbordet har en avlastningshylla längsmed bordsskivan går det smidigt att kunna förvara allt från en mindre bordslampa till fotografier, pennhållare, anteckningsblock eller kaffekoppen. Tack vare hyllan kan du hålla skrivbordsytan fri från prylar som kan störa arbetet.

Ultimat komplement till hemmakontoret

Matcha med en snygg skrivbordsstol och du får ett praktiskt hemmakontor. Skrivbordet passar naturligtvis bra i tonårsrummet och kan där bli en ordentlig plats för läxläsning.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft