Vårt bästa pris

Skrivbord G.A

  • −40%
  • Ny

G.A är ett skrivbord tillverkat i trä och svart metall. Det helsvarta utförandet skapar en kontrastrik och distinkt look i rummet. Med en praktisk avlastningshylla längs hela skivan har du plats för viktiga papper, kaffekoppen eller en fin skrivbordslampa. 

  • Praktisk hylla.
  • Med ställfötter.
  • Minimalistisk design.
  • Svart utförande i metall och stål.
Bra deal!
2 976,00 kr
Rek. pris: 4 960,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-4 veckor
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

G.A är ett skrivbord tillverkat i trä och svart metall. Det helsvarta utförandet skapar en kontrastrik och distinkt look i rummet. Med en praktisk avlastningshylla längs hela skivan har du plats för viktiga papper, kaffekoppen eller en fin skrivbordslampa. 

  • Praktisk hylla.
  • Med ställfötter.
  • Minimalistisk design.
  • Svart utförande i metall och stål.

Passar många inredningsstilar

Skrivbordets rena och enkla linjer gör att bordet är lätt att kombinera med många olika inredningsstilar. Bordet har ett hemtrevligt och välkomnande uttryck, men är förutom det också designat för att vara lättskött och hållbart. Skrivbordet är väldigt enkelt att montera.

Behåll skrivbordet snyggt och städat

F.O kommer med ett praktiskt hyllplan längs hela bordsskivan som ger plats åt anteckningsblock, post och andra viktiga papper eller lappar. Tack vare detta håller du själva skrivbordsytan fri från plotter vilket både ger ökad koncentration och lugn, samtidigt som det blir lätt för dig att torka bort smulor och kafferingar efter arbetsdagens slut. Hyllplanet sträcker sig 13 cm ovanför bänkskivan vilket gör att du får plats med diverse föremål även undertill hyllplanet.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft