Vårt bästa pris

Bisley Skrivbord Outline - Med bakstycke

  • −10%

Outline är ett skrivbord där det avskalade och minimalistiska får stå i fokus. Med raka former och ett smäckert underrede som ger ett luftigt uttryck får du ett stilrent skrivbord till kontoret.

  • Nätt underrede i stål.
  • Bordsskiva och baksida i tålig laminat.
  • Minimalistisk design som passar många miljöer.
Bra deal!
5 751,00 kr
Rek. pris: 6 390,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid 4-6 veckor
Vit laminat
Vit laminat
Ek laminat
Traffic White
Traffic White
Bisley Orange
Anthracite Grey
Oxford Blue
Black
Cardinal Red
Goose Grey
Olive Green
Palest Pink
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

Outline är ett skrivbord där det avskalade och minimalistiska får stå i fokus. Med raka former och ett smäckert underrede som ger ett luftigt uttryck får du ett stilrent skrivbord till kontoret.

  • Nätt underrede i stål.
  • Bordsskiva och baksida i tålig laminat.
  • Minimalistisk design som passar många miljöer.

Med fokus på minimalistisk design

Med Outline får du ett bord till kontoret eller hemmakontoret som ger ett elegant och nätt intryck till omgivningen. Den stilrena designen ger dig utrymme att sätta din egna personliga touch på bordet i form av detaljer som skrivbordslampa, växter och andra skrivbordstillbehör. Det höga stativet tillsammans med den bakre panelen skapar även en ombonad känsla när du sitter och jobbar.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft