Vårt bästa pris

Skrivbord Hideaway

 • −10%

Hideaway är ett skrivbord som kombinerar funktion med snygg design. Förvandla Hideaway till en smidig arbetsplats, och vrid tillbaka bordsskivan för att skapa ett elegant sidobord.

 • Smidig och flexibel arbetsplats.
 • Ha allt kontorsmaterial nära till hands.
 • Välj mellan höger- och vänstersvängd bordsskiva.
Bra deal!
12 861,00 kr
Rek. pris: 14 290,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 7-8 veckor
Cashmere / Walnut
Black / Oak
Graphite Grey / Oak
Dust Grey / Oak
Stone Grey / Walnut
Cashmere / Walnut
Höger
Höger
Vänster
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Hideaway är ett skrivbord som kombinerar funktion med snygg design. Förvandla Hideaway till en smidig arbetsplats, och vrid tillbaka bordsskivan för att skapa ett elegant sidobord.

 • Smidig och flexibel arbetsplats.
 • Ha allt kontorsmaterial nära till hands.
 • Välj mellan höger- och vänstersvängd bordsskiva.

Arbeta smidigt i det stilmedvetna hemmet

Med Hideaway får du en diskret arbetsplats som varken syns eller tar upp plats när den inte används. För att förvandla skänken till ett skrivbord vrider du bara fram toppskivan, och när du är klar städar du undan bordet lika lätt. En utmärkt lösning för det stilmedvetna hemmet!

Förvara allt du behöver nära till hands

Skänken har ett ett rymligt skåp med luckor och kommer med två invändiga hyllplan. Här kan du förvara block och annat kontorsmaterial som du behöver under dagen, eller helt andra saker som hör hemmet till så som vaser, krukor, böcker eller porslin. 

Sobra färger och subtila detaljer

Hideaway finns i flera sobra färger och kommer med toppskiva och stag i elegant ek- eller valnötslaminat. Ihop med subtila detaljer så som integrerat handtag och listanpassad sockel gör detta möbeln harmonisk för ögat och låter den smälta in i inredningen för ett sömlöst resultat. 

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft