Skrivbord Vitra Home Desk

Vitra Home Desk är ett litet skrivbord med upphöjt hyllplan och fem smidiga fack med olika storlekar. Ett utmärkt bord för dig som vill skapa en trevlig arbetsyta i ett mindre rum, hemma eller på kontoret. 

 • Liten och smidig, med bredd på 99 cm.
 • Fem fack med olika storlekar.
 • Bordsskiva och hyllplan i tåligt laminat.
 • Avdelare i flera, härliga färger.
 • Slanka ben i metall.
42 900,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-6 veckor
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Vitra Home Desk är ett litet skrivbord med upphöjt hyllplan och fem smidiga fack med olika storlekar. Ett utmärkt bord för dig som vill skapa en trevlig arbetsyta i ett mindre rum, hemma eller på kontoret. 

 • Liten och smidig, med bredd på 99 cm.
 • Fem fack med olika storlekar.
 • Bordsskiva och hyllplan i tåligt laminat.
 • Avdelare i flera, härliga färger.
 • Slanka ben i metall.

Elegant bord med unik karaktär

Vitra Home Desk är perfekt för dig som behöver ett smidigt skrivbord i hemmet eller i det lilla kontorsrummet. Det eleganta utförandet i valnöt och metall, samt de färgglada plastskivorna, gör skrivbordet till en unik karaktär som du vill visa upp.

Bordsskiva och praktiskt hyllplan i laminat

Skrivbordet kommer med bordsskiva och hyllplan i vit laminat, vilket ger en slitstark och lättstädad yta. Det praktiska hyllplanet är en del av skrivbordets bakstycke och har en låg kant som binder samman bordsytan och håller dina saker på plats. 

5 fack med färglada avdelare

Hyllplanet vilar på fyra skivor polystyren som kommer i varsin härlig färg och delar upp utrymmet under hyllan i fem fack. I facken kan du enkelt organisera och förvara skrivbordsmaterial så som post it-lappar, pennor, tejp med mera. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 412 503 00
Varumärke Vitra
Höjd 74 cm (hela bordet 86,7 cm)
Bredd 99 cm
Djup 72,3 cm
Material Laminat, valnötsfaner, polystyren, metall
Formgivare George Nelson

Varumärke Vitra

Vitra

Vitra är ett schweiziskt familjeföretag grundat 1950 av Willi och Erika Fehlbaum. Sedan starten har Vitra koncentrerat sig på att producera högkvalitativa, väldesignade och hållbara möbler för hem, kontor och offentliga utrymmen. 

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft