Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Skrivbordslampa Winkel w127 b2 - Bordsfot

Winkel w127 är en stilren skrivbordslampa med smarta funktioner så som inbyggd timer och dimbar ljusstyrka. Den tåliga armaturen består av återvinningsbar biopolyamid förstärkt med glasfiber.  

 • Går att dimra.
 • Effektivt bländskydd.
 • Ledat stativ och rörligt lamphuvud. 
 • Inbyggd timer stänger av lampan efter 9 timmar.
 • Med COB LED-belysning (lystid 50 000 timmar).
 • Ger flimmerfritt ljus. 
4 475,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 3-4 veckor
Svart
Vit
Svart
Grå
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Winkel w127 är en stilren skrivbordslampa med smarta funktioner så som inbyggd timer och dimbar ljusstyrka. Den tåliga armaturen består av återvinningsbar biopolyamid förstärkt med glasfiber.  

 • Går att dimra.
 • Effektivt bländskydd.
 • Ledat stativ och rörligt lamphuvud. 
 • Inbyggd timer stänger av lampan efter 9 timmar.
 • Med COB LED-belysning (lystid 50 000 timmar).
 • Ger flimmerfritt ljus. 

Med effektiv LED-belysning och bländskydd

Winkel kommer med integrerad, dimbar COB LED-belysning med 50 000 timmar lystid och varmvitt ljus. Tack vare sitt effektiva bländskydd ger lampan alltid optimalt med ljus utan att störa ögonen. 

Smart timer sparar energi

Lampan har en inbyggd timer som stänger av ljuset efter nio timmar. Denna smarta funktion ser till att lampan inte drar onödig energi om du skulle glömma att stänga av den, vilket är snällt mot både miljön och plånboken. 

Armatur i återvinningsbar biopolyamid

Det smäckra stativet är tillverkat i en solid biopolyamid som till 60 procent består av biologiskt material från ricinplantan. Materialet går att återvinna och är förstärkt med glasfiber för extra tålighet. 

Rikta ljuset med hög precision

Stativet är utrustat med tre leder som gör det möjligt att justera lampans position samt vrida och vinkla lamphuvudet. Detta gör att du kan rikta ljuset exakt dit du vill för att alltid kunna uppnå optimal ljusupplevelse.

Produktdetaljer

Artikelnummer 127B205.2
Varumärke Wästberg
Höjd 38 cm
Material Glasfiberförstärkt biopolyamid, stål, aluminium, polykarbonat
Ljuskälla ingår Ja (Integrerad)
Ljustemperatur 3000 K
Formgivare Dirk Winkel
Wästberg

Wästberg grundades år 2008 i Helsingborg av Magnus Wästberg. Ambitionen var att skapa hälsa genom god belysning. I dag är Wästberg ett internationellt erkänt varumärke som vunnit över 50 prestigefulla priser. Med teknik och innovation som grundstenar fortsätter de att ta fram belysning som svarar på, och anpassar sig efter, människans grundläggande behov av ljus.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft