Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Flo Desk Black Soft Touch

Skrivbordslampa Flo Desk

Flo Desk är en minimalistisk skrivbordslampa med roterbar skärm och vridbart stativ. Flo finns i flera trevliga färger och passar lika bra som läslampa vid sängen som arbetslampa på kontoret. 

 • Vridbart stativ (120°).
 • Roterbar skärm (300°).
 • LED-belysning med varmvitt sken.
 • Går att dimra (100, 50, 0%).
 • I lätt och tålig aluminium.
6 100,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Black Soft Touch
Matte White
Metallic Bronze
Gunmetal
Black Soft Touch
Brushed Nickel
Matte Red
Matte Yellow
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Flo Desk är en minimalistisk skrivbordslampa med roterbar skärm och vridbart stativ. Flo finns i flera trevliga färger och passar lika bra som läslampa vid sängen som arbetslampa på kontoret. 

 • Vridbart stativ (120°).
 • Roterbar skärm (300°).
 • LED-belysning med varmvitt sken.
 • Går att dimra (100, 50, 0%).
 • I lätt och tålig aluminium.

Roterbar skärm

Flo Desk har ett rörformat, avlångt lamphuvud som går att rotera upp till 300 grader. Genom att rotera ljuskällan nedåt får du ett riktat ljus som är perfekt vid arbete, och genom att rotera bort det får du ett trevligt bakgrundsljus. 

Vridbart stativ

Även lampans stativ går att vrida upp till 120 grader åt sidorna (60 grader åt varje håll). Tack vare detta kan du enkelt justera lampans position på bordet utan att behöva lyfta hela lampan.

Går att dimra

Längst ut på lampskärmen sitter en integrerad strömbrytare som även låter dig dimra lampans ljus. Med ett klick tänder du lampan med full styrka, med två klick dimras lampans ljus med 50 procent, och med tre klick släcker du lampan.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft