Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Demetra Skrivbordslampa Vit

Skrivbordslampa Demetra Vit

Demetra är en flexibel skrivbordslampa som låter dig rikta ljuset precis dit du vill. Kommer med integrerad LED-belysning som går att dimra, och går även att beställa med smarta rörelsesensorer som stänger av lampan automatiskt. 

 • Lamphuvud som går att rotera och luta.
 • Stativ som går att rotera och luta (max 45°).
 • Går att få med energisparande rörelsesensorer.
 • Integrerad LED-lampa med varmvitt sken.
 • Går att dimra.

3 975,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-4 veckor
Exkl. rörelsedetektor
Exkl. rörelsedetektor
Inkl. rörelsedetektor
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Demetra är en flexibel skrivbordslampa som låter dig rikta ljuset precis dit du vill. Kommer med integrerad LED-belysning som går att dimra, och går även att beställa med smarta rörelsesensorer som stänger av lampan automatiskt. 

 • Lamphuvud som går att rotera och luta.
 • Stativ som går att rotera och luta (max 45°).
 • Går att få med energisparande rörelsesensorer.
 • Integrerad LED-lampa med varmvitt sken.
 • Går att dimra.

Rikta ljuset precis dit du vill

Denna smidiga skrivbordslampa har hög flexibilitet och kommer med lamphuvud och leder som både går att rotera och luta. Tack vare detta kan du enkelt rikta lampans sken dit du vill så att du kan arbeta effektivt, oavsett arbetsuppgift.

Spara energi med rörelsesensorer

Demetra går att beställa med rörelsesensorer som känner av om du är borta från skrivbordet i mer än 12 minuter. Lampan släcks då automatiskt vilket sparar energi, och huvudbry, om du råkar lämna kontoret utan att stänga av lampan själv. 

Varmvitt sken som går att dimra

Skrivbordslampan kommer med en integrerad LED-belysning som sprider ett mjukt, varmvitt sken och har en livslängd på cirka 50 000 timmar. Belysningen går att dimra steglöst genom att du håller in strömbrytaren på lamphuvudets ovansida.

Produktdetaljer

Artikelnummer 1734020A+1733020A
Varumärke Artemide
Höjd 57-84 cm
Längd 63 - 96,5cm
Diameter 20 cm
Material Aluminium, Stål, Teknopolymer
Ljuskälla Integrerad LED
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja - Integrerad
Färg Vit
Ljustemperatur 3000K
Formgivare Naoto Fukasawa

Varumärke Artemide

Artemide

Artemide, en av världsledarna inom belysningssektorn, är alltid synonym med design, innovation och tillverkning i Italien.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft