Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Skrivbordslampa Tangram Tavolo

Tangram Tavolo är en elegant skrivbordslampa i en industriell design som lyfter lampans tekniska aspekter. Lampans stativ och skärm går enkelt att justera vilket gör lampans ljus lätt att rikta.

 • Skärm som går att rotera (270°) och luta (180°). 
 • Stativ som går att rotera (360°) och luta (350°).
 • Diskret handtag för enkel justering.
 • LED-belysning med varmvitt sken. 
4 975,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Black Soft Touch
Black Soft Touch
Brushed Nickel
Anodized Aluminium/Crackled Grey
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Tangram Tavolo är en elegant skrivbordslampa i en industriell design som lyfter lampans tekniska aspekter. Lampans stativ och skärm går enkelt att justera vilket gör lampans ljus lätt att rikta.

 • Skärm som går att rotera (270°) och luta (180°). 
 • Stativ som går att rotera (360°) och luta (350°).
 • Diskret handtag för enkel justering.
 • LED-belysning med varmvitt sken. 

Lätt att rikta

Tangram skrivbordslampa har ett smidigt stativ med tre leder som går att justera på olika sätt vilket gör ljuset lätt att rikta. Den nedre leden går både att rotera och luta, den mellersta låter dig luta lampan hela 350 grader, och den övre gör det möjligt att luta och rotera skärmen. 

Diskret handtag

Skärmen är utrustad med ett diskret handtag. Tack vare detta kan du enkelt justera lampans position med bara en hand.

tangram tavolo mått

Produktdetaljer

Artikelnummer 101.01ST + 114.01ST
Varumärke Lumina
Höjd 99 cm
Diameter 24 cm
Material Aluminium, Stål
Ljuskälla 6W LED
Sockel E27
Max watt 75 W
IP-klass IP20
Spänning 100-240 V AC/ 50-60 Hz
Ljuskälla ingår Ja
Färg Silver
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Walter Monici

Varumärke Lumina

Lumina

Precis som namnet indikerar skapar Lumina produkter som sprider ljus i tillvaron. Det italienska varumärket grundades 1980 och har sedan dess inriktat sig på att tillverka högteknologiska lampor med rena former. Lumina startades utifrån en idé om att skapa mycket ljus med lite lampa.  

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft