PC Single Arm - Clamp Soft Black
PC Single Arm - Clamp Soft Black

Skrivbordslampa PC Single Arm - Clamp

PC Single Arm är en smidig arbetslampa som du enkel fäster på bordskanten med det integrerade klämfästet. Lampan har rörliga leder vilket gör det möjligt för dig att vrida och rikta ljuset dit du vill.

 • Ger ett kallt, vitt ljus.
 • Integrerad LED-belysning.
 • Dimras med steglös touchdimmer. 
 • Automatisk avstängning efter fem timmar.
 • Vridbara leder som låter dig rikta ljuset.
 • Enkel att fästa och flytta vid behov.
2 825,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Soft Black
Soft Black
Ash Grey
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

PC Single Arm är en smidig arbetslampa som du enkel fäster på bordskanten med det integrerade klämfästet. Lampan har rörliga leder vilket gör det möjligt för dig att vrida och rikta ljuset dit du vill.

 • Ger ett kallt, vitt ljus.
 • Integrerad LED-belysning.
 • Dimras med steglös touchdimmer. 
 • Automatisk avstängning efter fem timmar.
 • Vridbara leder som låter dig rikta ljuset.
 • Enkel att fästa och flytta vid behov.

Steglös touchdimmer 

PC Single Arm har en steglös touchdimmer som gör det möjligt att justera ljusstyrkan. Tack vare detta fungerar lampan lika bra som stark arbetsbelysning på skrivbordet, som mjuk bakgrundsbelysning på en hylla. 

Automatisk avstängning efter 5 timmar

Lampan kommer utrustad med en integrerad timer som automatiskt stänger av den efter fem timmar. Detta gör att du inte behöver oroa dig för att lampan står och drar onödig ström en hel natt om du skulle glömma att stänga av den.

Leder som låter dig rikta ljuset

PC Single Arm har två leder; en vid basen och en uppe vid lamphuvudet. Lederna låter dig vinkla lampan så att du får ljuset exakt dit du vill ha det för att uppnå optimal ljusupplevelse.

Enkel att fästa och flytta vid behov

Denna variant av PC Single Arm har ett smidigt klämfäste som gör det möjligt att fästa lampan på ytor så som bordsskivor och hyllplan. Klämfästet gör att lampan är enkel att få på plats och gör den även enkel att flytta vid behov.

Produktdetaljer

Artikelnummer 4190911009000
Varumärke HAY
Bredd 14 cm
Höjd 62,7 cm
Djup 9 cm
Material Aluminium, Silikon
Ljuskälla 5,7 W LED
IP-klass IP20
Spänning 220-240 V AC / 50-60 Hz
Sladdlängd 2 m
Ljuskälla ingår Ja - Integrerad
Lumens 407lm
Ljustemperatur 3100K
Formgivare Pierre Charpin
HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft