info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Tab T LED bordslampa - vit

Skrivbordslampa Tab Table - LED, vridbar skärm

Tab Table är en stilren bordslampa i en smäcker design med aluminium och plast. En funktionell skrivbordslampa vars lamphuvud ger ett riktat ljus och går att rotera upp till 90 grader.

 • Roterbart lamphuvud (upp till 90° åt bägge håll).
 • Ger ett riktat ljus.
 • Går att dimra steglöst från 100-10%.
 • Med vitt ljus.
3 725,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-4 veckor
Vit
Svart
Vit
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Tab Table är en stilren bordslampa i en smäcker design med aluminium och plast. En funktionell skrivbordslampa vars lamphuvud ger ett riktat ljus och går att rotera upp till 90 grader.

 • Roterbart lamphuvud (upp till 90° åt bägge håll).
 • Ger ett riktat ljus.
 • Går att dimra steglöst från 100-10%.
 • Med vitt ljus.

Vridbart lamphuvud

Tab har en vacker skärm som påminner om ett luftigt, vikt papper som reflekterar ljuset nedåt och åt sidorna. Skärmen går dock att vrida upp till 90 grader åt bägge sidor, vilket låter dig rikta ljuset något.

Går att dimra steglöst

Lampan kommer med en inbyggd LED-lampa som ger ifrån sig ett varmvitt sken. Genom att hålla inne strömbrytarens knapp kan du enkelt dimra lampans ljus från 100 procent ned till 10 procent.

Prisbelönt design

Tab Table är en snygg liten lampa formgiven av Edward Barber och Jay Osgerby för Flos. År 2009 belönades Tab med magasinet Wallpapers designpris för bästa hembelysning.

Produktdetaljer

Varumärke Flos
Höjd 32,7 cm
Färgtemperatur 2700K
Längd 27,3 cm (lamphuvud)
Djup 17,5 cm (bordsfot)
Vikt 0,8 kg
Material Akrylplast (PMMA), aluminium
IP-klass IP20
Sladdlängd 1,6 m
Ljuskälla ingår Ja - Integrerad
Stickpropp Ja
Formgivare Barber & Osgerby

Varumärke Flos

Flos

För oss är ljus ämnet för att uttrycka nya idéer och belysa outforskade känslor. Vi skriver framtiden, läser vårt förflutna och uttrycker detta i en kontinuitet av positiva utmaningar och modiga val som format vår image och identitet.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft