Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Beat Bordslampa
Beat Bordslampa
Beat Bordslampa
Beat Bordslampa

Skrivbordslampa Beat

Beat är en elegant skrivbordslampa som fått sin form enligt indisk tradition där mässingen slås för hand. Skärmen reflekterar ljuset på ett vackert sätt och går att rikta tack vare det ledade stativet. 

 • Går att dimra.
 • Riktbar skärm (framåt och bakåt 180°). 
 • Stabil bas med integrerad dimmer och strömbrytare.
 • Tillverkad för hand.
 • I solid mässing. 

6 025,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-4 veckor
Svart
Svart
Mässing
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Beat är en elegant skrivbordslampa som fått sin form enligt indisk tradition där mässingen slås för hand. Skärmen reflekterar ljuset på ett vackert sätt och går att rikta tack vare det ledade stativet. 

 • Går att dimra.
 • Riktbar skärm (framåt och bakåt 180°). 
 • Stabil bas med integrerad dimmer och strömbrytare.
 • Tillverkad för hand.
 • I solid mässing. 

Skärm som går att rikta 180°

Med Beat får du en elegant bordslampa som står lika bra på sidobordet vid fåtöljen som på skrivbordet på kontoret. Det ledade stativet låter dig välja om lampan ska ge ett nedåtriktat eller uppåtriktat ljus då skärmen går att rikta upp till 180 grader (90° framåt - 90° bakåt).

Bas med dimmer och strömbrytare 

Lampan har en stabil bas i gjutjärn som ger lampan en viss tyngd samt bidrar med en rustik känsla. Basen rymmer även lampans dimmer och strömbrytare som du enkelt styr via det eleganta reglaget i mässing.

Tillverkad enligt indisk tradition

Serien Beat från Tom Dixon är tillverkade enligt indisk tradition där skärmen består av spunnen mässing som slås ut för hand. Processen tar fyra dagar och genomförs av skickliga hantverkare i norra Indien.

beat_bordslampa_stor1.jpg

Produktdetaljer

Artikelnummer BLT01EU
Varumärke Tom Dixon
Bredd 18 cm
Höjd 48,3 cm
Djup 30 cm
Vikt 3,7 kg
Material Mässing, gjutjärn
Sockel E14
Max watt 42 W
Spänning 220-240 V
Sladdlängd 200 cm
Ljuskälla ingår Nej
Tom Dixon

Tom Dixon är en brittisk, självlärd industridesigner, som etablerade sitt varumärke 'Tom Dixon' år 2002 i London. Varumärket Tom Dixon specialiserar sig inom belysning, möbler och accessoarer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft