Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Stol Vitra Tip Ton Recycled

Tip Ton Recycled är en miljövänlig, uppdaterad version av stolen Tip Ton från Vitra. Stolen är tillverkad av återvunnen plast från hushållssopor och har en unik bas med framåt-tilt som låter stolen följa med när du lutar kroppen framåt. 

 • Framåt-tilt ger god blodcirkulation.
 • För inom- och utomhusbruk
 • Stapelbar upp till 4 stolar.
 • Tillverkad i återvunnen plast.
 • 100% återvinningsbar.
3 350,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 3-5 veckor
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Tip Ton Recycled är en miljövänlig, uppdaterad version av stolen Tip Ton från Vitra. Stolen är tillverkad av återvunnen plast från hushållssopor och har en unik bas med framåt-tilt som låter stolen följa med när du lutar kroppen framåt. 

 • Framåt-tilt ger god blodcirkulation.
 • För inom- och utomhusbruk
 • Stapelbar upp till 4 stolar.
 • Tillverkad i återvunnen plast.
 • 100% återvinningsbar.

Första matstolen med framåt-tilt

Tip Ton har en innovativ design där basen är formad för att stolen ska kunna följa med när du lutar kroppen framåt. Detta gör Tip Ton till den första matstolen med tilt funktion, som öppnar upp höften och förbättrar blodgenomströmningen till rygg- och magmuskler.

I återvunnen plast

Tip Ton Recycled kommer i återvunnen plast, främst från använda förpackningar, som hämtats från återvunna hushållssopor. Genom att producera stolen i återvunna material minskar de miljöfarliga utsläppen under tillverkningsprocessen med 54 procent, jämfört med tillverkningen av samma stol i ny plast.

Hållbar stol som tål utomhusbruk

Plasten blandas ut med glasfiber, vilket gör materialet både hållbart och slitstarkt. Då hela stolen består av plast kan du enkelt torka av spill och fläckar med fuktad trasa. Tip Ton gör sig därför utmärkt som matstol, utomhus som inomhus.

Naturlig, ofärgad nyans

Tip Ton kommer i en grå nyans vilket är den naturliga färgen på det återvunna materialet. Detta gör att plasten kan uppvisa vissa skillnader i färg när två stolar jämförs med varandra. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft