info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Spara 1 750,00 kr
Populär

Vitra - Soft Pad Chair Eames 219

 • På rea!
 • -1 750,00 kr

Soft Pad Chair EA 219 är en exklusiv kontorsstol med sits och ryggstöd klädda i äkta läder och fyllda med polyuretanskum. Denna stol är lika elegant som bekväm, och blir en riktig stilhöjare på kontoret. 

 • Låsbar gunga med justerbart motstånd.
 • Justerbar sitthöjd. 
 • Bekvämt, högt ryggstöd med ordentlig stoppning. 
 • Smäckra armstöd.
 • Klädd i äkta läder.
49 225,00 kr
50 975,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Krom
Svart
Polerad aluminium
Krom
Svart (nero)
Cognac
Chokladbrun
Svart (nero)
Sänk
Öka
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Soft Pad Chair EA 219 är en exklusiv kontorsstol med sits och ryggstöd klädda i äkta läder och fyllda med polyuretanskum. Denna stol är lika elegant som bekväm, och blir en riktig stilhöjare på kontoret. 

 • Låsbar gunga med justerbart motstånd.
 • Justerbar sitthöjd. 
 • Bekvämt, högt ryggstöd med ordentlig stoppning. 
 • Smäckra armstöd.
 • Klädd i äkta läder.

Låsbar gunga med justerbart motstånd

Soft Pad Chair EA 219 kommer med en behaglig gunga vars motstånd går att justera utifrån den egna kroppsvikten. Gungan går även att låsa i en upprätt position om så önskas. 

Bekvämt, högt ryggstöd med ordentlig stoppning

Det höga ryggstödet kommer med påsydda kuddar fyllda med bekvämt polyuretanskum. Även sitsen har en tjock sittkudde, och tillsammans med ryggstödet ger det dig en väldigt komfortabel kontorsstol, som dessutom är riktigt elegant. 


Produktdetaljer

Artikelnummer 41238200046603
Varumärke Vitra
Höjd 815-925 mm
Bredd 580 mm
Djup 570-650 mm
Sitthöjd 385-500 mm
Sittdjup 425 mm
Armstödshöjd 233 mm
Material Aluminium, läder, polyuretanskum
På hjul Ja, hjul för hårda golv
Armstöd Ja
Nackstöd Nej
Höjd på ryggstöd 613 mm
Garanti 30 år (tillverknings och materiella defekter)

Varumärke Vitra

Vitra

Vitra är ett familjeägt, schweiziskt företag som etablerades år 1950. Under åren har de producerat kända kollektioner av bland annat Herman Miller, Charles & Ray Eames och Verner Panton. Med sitt breda utbud inreder Vitra hem och kontor över hela världen.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft