Sidobord Airy

Airy sidobord har formen av en halv oval, med bordsskiva i nanolaminat och bas i lackerat stål. Airy står smidigt mot väggen men ger även ett stiligt intryck framför soffan, som ensamt bord eller i grupp. 

 • Slitstark bordsskiva med nanolaminat.
 • Smäcker bas i pulverlackerat stål.
2 200,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-5 veckor
Plum
Off-White
Black
Plum
Grey
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Airy sidobord har formen av en halv oval, med bordsskiva i nanolaminat och bas i lackerat stål. Airy står smidigt mot väggen men ger även ett stiligt intryck framför soffan, som ensamt bord eller i grupp. 

 • Slitstark bordsskiva med nanolaminat.
 • Smäcker bas i pulverlackerat stål.

Tåligt sidobord med nanolaminat

Airy har en laminerad bordsskiva i plywood där plywooden lämnats synlig längs med skivans kant. Det starka nanolaminatet gör att bordsytan är väldigt tålig och enkel att rengöra, vilket gör bordet utmärkt för både privata och offentliga miljöer.

Produktdetaljer

Artikelnummer 16901
Varumärke Muuto
Höjd 37,2 cm
Bredd 44 cm
Längd 39,5 cm
Material Nanolaminat, plywood, pulverlackerat stål
Garanti 5 år
Formgivare Cecilie Manz
Muuto

Muuto har sina rötter i den skandinaviska designtraditionen som kännetecknas av bestående estetik, funktionalitet, hantverk och ett ärligt uttryck. Genom att utöka detta arv med framåtblickande material, tekniker och djärvt kreativt tänkande, är vår ambition att leverera ett nytt perspektiv på skandinavisk design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser