Soffbord Pedrera - Glas

 • Ny

Pedrera från GUBI är ett stiligt glasbord med smäckert underrede i metall eller mässing samt äggformad bordsskiva. Skapad 1955 av Barba Corsini är Pedrera en riktig klassiker med ett nätt och luftigt uttryck som passar utmärkt i hemmet.

 • Tunn men stark glasskiva på 0,8 centimeter.
 • Stabil bas i svart metall eller mässing.
 • Låg höjd och lätt vikt.
8 995,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Black Semi Matt
Black Semi Matt
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Pedrera från GUBI är ett stiligt glasbord med smäckert underrede i metall eller mässing samt äggformad bordsskiva. Skapad 1955 av Barba Corsini är Pedrera en riktig klassiker med ett nätt och luftigt uttryck som passar utmärkt i hemmet.

 • Tunn men stark glasskiva på 0,8 centimeter.
 • Stabil bas i svart metall eller mässing.
 • Låg höjd och lätt vikt.

Ett stiligt bord som smälter in

Med sin smäckra bas och tunna glasskiva utan kantlist, smälter Pedrera vackert in i den omgivande inredningen. Tack vare basens skarpa former får Pedrera ändå en tydlig profil som gör det till en stilig detalj i hemmet eller på kontoret. 

Formgiven för kända La Pedrera

Pedrera formgavs år 1955 av Barba Corsini och skapades för ett av Barcelonas mest kända landmärken; La Pedrera. Basen är inspirerad av La Pedreras välvda tak, vilket låter arkitektur och design smälta samman på ett snyggt sätt. År 1991 restaurerades La Pedrera och den platsspecifika inredningen räddades av designern Ruiz Millet som startade ett samarbete med Barba Corsini i syfte att ge hans design nytt liv.  

Om formgivaren – Barba Corsini

Barba Corsini (1916–2008) var en framstående spansk arkitekt med funktionalistisk inriktning. Han fann inspiration hos den amerikanska designern Frank Lloyd Wright och tyske Mies van der Rohe. Samtidigt hade han en förkärlek för den finska designen som han ska ha beskrivit som den vackraste i Europa tack vare sin starka enkelhet. Denna avskalade men integritetsstarka estetik är tydlig i Barbas eget formspråk som gett honom prestigefyllda priser, exempelvis för den inredning som han tog fram åt landmärket La Pedrera. 

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft