info Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Soffbord Herringbone Tile

Soffbord Herringbone Tile med bordsskiva i keramik lagt i ett smakfullt herringbone mönster. Den keramiska ytan klarar av både värme och vatten, och gör dessutom bordet väldigt vackert att se på.

 • Värmetålig bordsyta.
 • Fogar som står emot vätskor och smuts.
 • Vacker keramik, lagd för hand.
 • Bordskant och ben i pulverlackerat stål.
13 725,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
stock Leveranstid: 2-3 veckor
Forest Green
Forest Green
Butter yellow
Soft black
Pure white
Sänk
Öka
tag
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
truck
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
award
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
star
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Soffbord Herringbone Tile med bordsskiva i keramik lagt i ett smakfullt herringbone mönster. Den keramiska ytan klarar av både värme och vatten, och gör dessutom bordet väldigt vackert att se på.

 • Värmetålig bordsyta.
 • Fogar som står emot vätskor och smuts.
 • Vacker keramik, lagd för hand.
 • Bordskant och ben i pulverlackerat stål.

Stiligt bord i flera utföranden

Med Herringbone Tile får du ett mycket stiligt bord som finns i fyra olika färger på bordsskivans keramik samt med vit eller svart bas. Välj keramiken i vitt eller svart för ett mer klassiskt utseende, eller i gult eller grönt för en mer iögonfallande look.

Tålig keramik lagd för hand

Bordsskivan består av en vacker keramik som lagts för hand i ett stiligt herringbone mönster. Keramiken tål både värme och väta vilket gör att du kan ställa varma tallrikar direkt på bordet samt rengöra det med fuktad trasa vid eventuellt spill. 

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft