Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Soffa Talk Lounge - 3-3½-sits

Talk Lounge är en elegant soffa med svarta, pulverlackerade ben i metall och klädd i mjukt sammetstyg. Den nätta designen gör att soffan passar lika bra i hemmet som i loungen.

 • Stoppning av högelastisk polyeter och polyesterfiber.
 • Nätta, svarta metallben ger ett luftigt intryck.
 • Klädd i mjukt och flamsäkert tyg Arona från Designers Guild.

Soffan på bilden är klädd i Arona - Raven.

30 600,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 8-12 veckor
Arona - Sky
Arona - Sky
Arona - Cerulean
Arona - Marine
Arona - Indigo
Arona - Midnight
Arona - Duck Egg
Arona - Teal
Arona - Turquoise
Arona - Ocean
Arona - Forest
Arona - Fir
Arona - Leaf
Arona - Apple
Arona - Grass
Arona - Lemon
Arona - Chalk
Arona - Platinum
Arona - Dove
Arona - Granite
Arona - Graphite
Arona - Raven
Arona - Slate
Arona - Roebuck
Arona - Ivory
Arona - Parchment
Arona - Linen
Arona - Hazel
Arona - Cocoa
Arona - Walnut
Arona - Terracotta
Arona - Saffron
Arona - Zinnia
Arona - Scarlet
Arona - Mulberry
Arona - Cranberry
Arona - Magenta
Arona - Blossom
Arona - Damson
Arona - Currant
Arona - Aubergine
3-sits
3-sits
3½-sits
3-sits, inkl. kuddpaket
3½-sits, inkl. kuddpaket
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Talk Lounge är en elegant soffa med svarta, pulverlackerade ben i metall och klädd i mjukt sammetstyg. Den nätta designen gör att soffan passar lika bra i hemmet som i loungen.

 • Stoppning av högelastisk polyeter och polyesterfiber.
 • Nätta, svarta metallben ger ett luftigt intryck.
 • Klädd i mjukt och flamsäkert tyg Arona från Designers Guild.

Soffan på bilden är klädd i Arona - Raven.

Välstoppad rygg och sits

Talk Lounge kommer med en trästomme med nozaqfjädring samt en stoppning av högelastisk polyeter och polyesterfiber. Detta ger dig en väldigt bekväm soffa där du både kan och vill sitta länge.

Luftig, vacker design

Soffan har nätta, svarta metallben som bidrar till en elegant och luftig känsla. Den smäckra utformningen gör att Talk Lounge enkelt passar in i de allra flesta miljöer.

Klädd i vackert, tåligt sammetstyg

Soffan är klädd i tyget Arona från Designers Guild, som finns i fyrtio olika nyanser vilket gör det enkelt för dig att hitta soffan som passar just din inredning. Arona är både flamsäkert och nötningsbeständigt, och passar därför särskilt bra i offentliga miljöer.

Med eller utan kuddpaket

Talk Lounge går att beställa med eller utan ett kuddpaket, som består av två stora ryggkuddar, en rektangulär prydnadskudde samt en stor kvadratisk prydnadskudde. Kuddpaketet kommer i samma tyg som soffan och ger en mjuk, enhetlig känsla.

Tyger:

Tyg

Sky

Tyg

Cerulean

Tyg

Marine

Tyg

Indigo

Tyg

Midnight

Tyg

Duck Egg

Tyg

Teal

Tyg

Turquoise

Tyg

Ocean

Tyg

Forest

Tyg

Fir

Tyg

Leaf

Tyg

Apple

Tyg

Grass

Tyg

Lemon

Tyg

Chalk

Tyg

Platinum

Tyg

Dove

Tyg

Granite

Tyg

Graphite

Tyg

Raven

Tyg

Slate

Tyg

Roebuck

Tyg

Ivory

Tyg

Parchment

Tyg

Linen

Tyg

Hazel

Tyg

Cocoa

Tyg

Walnut

Tyg

Terracotta

Tyg

Saffron

Tyg

Zinnia

Tyg

Scarlet

Tyg

Mulberry

Tyg

Cranberry

Tyg

Magenta

Tyg

Blossom

Tyg

Damson

Tyg

Currant

Tyg

Aubergine

Produktdetaljer

Artikelnummer TalkLounge-3sitsexkl.kudd-AronaSky
Varumärke Jonas Ihreborn
Bredd 212/242 cm
Höjd 77 cm
Djup 92 cm
Sitthöjd 43 cm
Sittdjup 62 cm
Material Trä, Metall, Nozaqfjädring, Polyeter, Polyester
Formgivare Helene Tiedemann
Jonas Ihreborn

Jonas Ihreborn är ett svenskt familjeföretag med huvudkontor i Värnamo. De fokuserar på möbler med personlighet och en tydlig funktion, som fungerar bra i publika miljöer. Alla deras produkter tillverkas i fabriken i Värnamo, med nära tillgång till lokala underleverantörer, vilket bidrar till en hållbar och miljömedveten process. 

Tillbehör

Kudde Knot

725,00 kr inkl. moms
Ord.pris 1 100,00 kr
Spara 375,00 kr
Knot är en kudde som är lika fin att titta på som den är bekväm att ha som stöd i soffan. Tillverkad av ett enda långt, stickat tygrör som knutits ihop, blir Knot ett sofistikerat men lekfullt inslag i rummet. Mjuk och bekväm stoppning.  Kan handtvättas i 30°C. Omsorgsfullt tillverkad för hand.

Kudde Dot 1 - Ull/nylon

575,00 kr inkl. moms
Ord.pris 825,00 kr
Spara 250,00 kr
Designklassikern Dot 1 är en stilren kudde med raka linjer, tygbeklädda knappar och bekväm stoppning i polyester. Kudden kommer klädd i en tålig ullblandning som finns att välja i flera sobra färger. Okomplicerad design som passar in överallt. Vändbar med samma utförande på bägge sidor. Klädd i 90% ull, 10% nylon. Tål kemtvätt.

Kudde Dot 1 Soft - Velour

575,00 kr inkl. moms
Ord.pris 825,00 kr
Spara 250,00 kr
Designklassikern Dot 1 Soft är en stilren kudde med raka linjer, tygbeklädda knappar och bekväm stoppning i polyester. Kudden kommer klädd i mjukt velourtyg och går att välja i flera härliga färger. Okomplicerad design som passar in överallt. Vändbar med samma utförande på bägge sidor. Tål kemtvätt.

Kudde Dot 1 Tint - Bomull/linne

575,00 kr inkl. moms
Ord.pris 825,00 kr
Spara 250,00 kr
Designklassikern Dot 1 Tint är en stilren kudde med raka linjer, tygbeklädda knappar och bekväm stoppning i polyester. Kudden kommer klädd i ett mjukt bomullstyg som finns att välja i flera färger. Okomplicerad design som passar in överallt. Vändbar med samma utförande på bägge sidor. Klädd i 63% bomull, 37% linne.

Filt Collect Woolen SC34

2 575,00 kr inkl. moms
Collect Woolen SC34 är en mysig filt i 100 procent merinoull, som består av två tyglager. Filten har olika färger på fram- och baksida, och har värmebehandlats för att få en mjuk våffelstruktur. 100% merinoull. Mjuk och gosig. Vackert tvåfärgat utförande. Elegant, mjuk våffelstruktur. Kan kemtvättas.

Filt Untitled AP10

1 375,00 kr inkl. moms
Untitled AP10 är en stor och mysig filt som har ett vackert rutmönster och fransar upp- och nedtill. Filten ger rummet en fin inredningsdetalj vare sig den placeras på sängen, soffan eller i fåtöljen. Rutat mönster med olika fram- och baksida. Två färger att välja mellan. Fin inredningsdetalj året om.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft