Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Soffa Hyg

Hyg är en mjuk och omfamnande soffa, tillverkad i gjutet PU-skum med extra ländryggsstöd för optimal komfort. Den höga ryggen ger Hyg en stilig profil som står ut och kräver uppmärksamhet.

 • I bekvämt PU-skum.
 • Inbyggt stöd för ländryggen.
 • Ben i vacker ek.
 • Ren rygg gör soffan fin att ställa mitt i rummet.
 • Levereras monterad.
30 140,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-8 veckor
Main Line Flax - Bank MLF23
Main Line Flax - Holborn MLF05
Main Line Flax - Monument MLF09
Main Line Flax - Temple MLF16
Main Line Flax - Upminster MLF20
Main Line Flax - Bayswater MLF24
Main Line Flax - Camden MLF26
Main Line Flax - Bank MLF23
Main Line Flax - Edgware MLF28
Ek
Ek
Svartlackerad ek
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Hyg är en mjuk och omfamnande soffa, tillverkad i gjutet PU-skum med extra ländryggsstöd för optimal komfort. Den höga ryggen ger Hyg en stilig profil som står ut och kräver uppmärksamhet.

 • I bekvämt PU-skum.
 • Inbyggt stöd för ländryggen.
 • Ben i vacker ek.
 • Ren rygg gör soffan fin att ställa mitt i rummet.
 • Levereras monterad.

I PU-skum med inbyggt ländryggsstöd

Soffan består av gjutet PU-skum som har en trevlig stadga och låter dig sitta bekvämt. Ryggstödet har dessutom ett integrerat stöd för ländryggen, vilket ger dig maximal komfort. 

Mjuka former ger omfamnande känsla

Hyg kommer i en vacker design med ett högt ryggstöd som har mjukt böjda sidor. De runda formerna ger soffan en omfamnande känsla och låter dig sitta bekvämt i flera olika positioner.

Fin att ställa mitt i rummet

Soffans baksida har fått samma kärlek som dess framsida, vilket gör soffan tilltalande ur alla vinklar. Tack vare detta behöver inte Hyg stå mot en vägg utan kan ställas mitt i ett rum med samma estetiska resultat.

Tyger

Tyg

Upminster MLF20

Tyg

Bank MLF23

Tyg

Camden MLF26

Tyg

Monument MLF09

Tyg

Bayswater MLF24

Tyg

Holborn MLF05

Tyg

Temple MLF16

Tyg

Edgware MLF28

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft