Modulsoffa Blob Lounge

Blob är en stilig och bekväm modulsoffa som kan varieras på många olika sätt. En elegant och voluminös sittmöbel som passar fint in i loungen eller till gemensamma ytor på kontoret.

 • Hög sittkomfort.
 • Tre typer av sittdelar att komponera ihop.
 • Många kombinationsmöjligheter.
 • Vacker och stilren design.
16 275,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 1-3 veckor
1-sits
1-sits
Hörn
Pall
Blues 9822 - Grå
Blues 9122 - Beige
Blues 9822 - Grå
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Störst utbud för kontor
Över 30 000 unika produkter
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Blob är en stilig och bekväm modulsoffa som kan varieras på många olika sätt. En elegant och voluminös sittmöbel som passar fint in i loungen eller till gemensamma ytor på kontoret.

 • Hög sittkomfort.
 • Tre typer av sittdelar att komponera ihop.
 • Många kombinationsmöjligheter.
 • Vacker och stilren design.

Många kombinationsmöjligheter

Med de tre olika delarna kan du komponera ihop modulsoffan på ett unikt sätt och anpassa soffan helt utefter önskemål och miljön där den ska placeras. De olika delarna fungerar lika fint att stå enskilt som ihop, vilket gör det möjligt att skapa såväl en stor soffa som enskilda sittmöbler i olika grupperingar. Tack vare de enskilda delarna är det dessutom lätt att möblera om och variera utseendet på sittgruppen.

Vacker och stilren design med sobra färger

Blob Lounge har en stilren design med mjuka bulliga former som ger rummet en inbjudande sittmöbel. Ryggdelen är liksidig vilket gör att den kan användas åt båda håll om du vill skapa en soffa med två sidor. De sobra färgerna i beige och grått fungerar även fint att kombinera ihop och ger tillsammans ett dynamiskt uttryck.

Specifikation

 • Trästomme med gummiresårband i sitsen.
 • Stoppning i formgjutet högelastiskt kallskum och polyesterfiber.
 • Liksidig ryggdel möjliggör användning åt båda håll.

Produktdetaljer

Artikelnummer BLOBR-B9822
Varumärke Jonas Ihreborn
Sitthöjd 40 cm
Sittdjup 65 cm
Material Trä, Kallskum, Polyesterfiber, Gummiresår, Plast
Mått: 1-sits B: 81 cm / D: 100 cm / H: 70 cm
Mått: Hörn B: 100 cm / D: 100 cm / H: 70 cm
Mått: Pall B: 81 cm / D: 81 cm / H: 40 cm
Formgivare Helene Tiedemann

Varumärke Jonas Ihreborn

Jonas Ihreborn

Jonas Ihreborn är ett svenskt familjeföretag med huvudkontor i Värnamo. De fokuserar på möbler med personlighet och en tydlig funktion, som fungerar bra i publika miljöer. Alla deras produkter tillverkas i fabriken i Värnamo, med nära tillgång till lokala underleverantörer, vilket bidrar till en hållbar och miljömedveten process. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft