Vårt bästa pris

Soffa T.Y - 2-sits

 • −40%

T.Y är en 2-sits soffa vars mjuka stoppning och generösa sittdjup låter dig sitta bekvämt. Den avskalade designen och slitstarka klädseln gör att soffan passar fint på det moderna kontoret.

 • 2-sitssoffa med generös sittyta.
 • Avtagbar klädsel som kan tvättas i maskin.
 • Stomme i trä från hållbara skogsbruk.
 • Smutsavvisande och noppfri klädsel.
Bra deal!
15 774,00 kr
Rek. pris: 26 290,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Dark Grey
Dark Grey
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
10 års garanti
30 dagars ångerrätt
Över 300 000 nöjda kunder
105% prisgaranti

T.Y är en 2-sits soffa vars mjuka stoppning och generösa sittdjup låter dig sitta bekvämt. Den avskalade designen och slitstarka klädseln gör att soffan passar fint på det moderna kontoret.

 • 2-sitssoffa med generös sittyta.
 • Avtagbar klädsel som kan tvättas i maskin.
 • Stomme i trä från hållbara skogsbruk.
 • Smutsavvisande och noppfri klädsel.

Tålig soffa för offentlig miljö

Soffan är tillverkad i slitstarka material som gör att den klarar av särskilt utsatta miljöer – perfekt för receptionen, loungedelen eller den kreativa hörnan på kontoret! Klädseln kan du enkelt ta av och tvätta i tvättmaskinen för att fräscha upp soffan vid behov vilket gör att den behåller sin charm under en längre tid.

Hållbart tillverkad i Europa

T.Y består av en stomme delvis tillverkad av massivt furu som kommer från hållbara skogsbruk där avverkningen är noga kontrollerad. Hantverksmässigt tillverkad i Europa produceras soffan med ett lägre CO2-utsläpp för mindre påverkan på miljön och klimatet.

Specifikation

Stomme och stoppning

 • Stomme av MDF och furu.
 • MDF E0 – högsta standarden, lämplig för bruk i offentliga miljöer.
 • Furu från hållbara skogsbruk med kontrollerad avverkning.
 • Bekväm skumfyllning i säte, ryggstöd och armstöd.

Ben

 • Svartmålat stål.
 • Plastfötter som skyddar golvet.

Klädsel

 • 100% polyester.
 • >20.000 Martindale.
 • Vattenresistent och noppfri.
 • Sitt- och ryggkuddar med avtagbar klädsel.
 • Kan tvättas i maskin.

Produktdetaljer

Artikelnummer SO-36572
Varumärke Scandinavian Selection
Höjd 77 cm
Bredd 183 cm
Djup 87 cm
Sitthöjd 43 cm
Sittbredd 161 cm
Sittdjup 56 cm
Armstödshöjd 63 cm
Armstödsbredd 11 cm
Höjd på ryggstöd 34 cm
Vikt 32 kg
Maxvikt 300 kg
Material Spånskiva, Furu, Stål, Skum, Akrylfibrer, Textil i polyester och nylon
Montering Montering krävs

Varumärke Scandinavian Selection

Scandinavian Selection

Scandinavian Selection satsar på kvalitativ design med tidlösa linjer. Som namnet skvallrar om är deras produkter särskilt utvalda för att passa den skandinaviska marknaden. Resultatet är en fin kollektion möbler och accessoarer som lämpar sig lika bra i hemmet som på kontoret, och som aldrig går ur tiden.

Tillbehör

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft