Soffa Can 2-seater

Can 2-seater är en stilfull soffa i en modern design med lösa kuddar som du enkelt ändrar om som du vill. Soffan erbjuder en mycket skön och avslappnad sittställning och passar utmärkt i de flesta miljöer.

 • Rymligt 2-sits säte.
 • Stora, mjuka, avtagbara kuddar.
 • Luftig design med ram i stål.
 • Stödtyg i svart canvas.
 • Anti-glid tyg håller sittmadrassen på plats. 
21 375,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Tyg Linara 415/ Svarta ben/ Svart Canvas
Tyg Linara 415/ Svarta ben/ Svart Canvas
Tyg Linara 415/ Krom ben/ Svart Canvas
Tyg Roden 04/ Svarta ben/ Svart Canvas
Tyg Roden 04/ Krom ben/ Svart Canvas
Tyg Steelcut 655/ Krom ben/ Svart Canvas
Tyg Steelcut 655/ Svarta ben/ Svart Canvas
Tyg Steelcut 975/ Krom ben/ Svart Canvas
Tyg Steelcut 975/ Svarta ben/ Svart Canvas
Tyg Surface by Hay 120/ Svarta ben/ Svart Canvas
Tyg Surface by Hay 990/ Svarta ben/ Svart Canvas
Tyg Olavi by Hay 990/ Krom ben/ Svart Canvas
Tyg Linara 142/ Svarta ben/ Svart Canvas
Tyg Linara 142/ Krom ben/ Svart Canvas
Tyg Surface by Hay 990/ Krom ben/ Svart Canvas
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Can 2-seater är en stilfull soffa i en modern design med lösa kuddar som du enkelt ändrar om som du vill. Soffan erbjuder en mycket skön och avslappnad sittställning och passar utmärkt i de flesta miljöer.

 • Rymligt 2-sits säte.
 • Stora, mjuka, avtagbara kuddar.
 • Luftig design med ram i stål.
 • Stödtyg i svart canvas.
 • Anti-glid tyg håller sittmadrassen på plats. 

Avskalad och modern soffa

Soffan Can 2-seater har en avskalad och stilig design med fokus på rena linjer och högklassig funktion. Canvastyget bryter av på ett trevligt sätt och ger soffan en modern känsla som gör att den passar lika bra i det stilmedvetna hemmet, som på kontoret.

Produktdetaljer

Varumärke HAY
Höjd 82 cm
Längd 172 cm
Djup 89 cm
Sitthöjd 40 cm
Sittdjup 65 cm
HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser