Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Spegel Verde

Verde är en funktionell spegel med metallram för upphängning av småsaker samt en smidig hylla integrerad i väggfästet. En snygg spegel med mjuka former som passar bra i alla hem. 

 • Smidig hylla 51x9 cm (max 10 kg).
 • Två glipor tillåter upphängning av galgar i hyllans botten.
 • Metallram för upphängning av halsdukar, handdukar m.m. 
4 275,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Verde är en funktionell spegel med metallram för upphängning av småsaker samt en smidig hylla integrerad i väggfästet. En snygg spegel med mjuka former som passar bra i alla hem. 

 • Smidig hylla 51x9 cm (max 10 kg).
 • Två glipor tillåter upphängning av galgar i hyllans botten.
 • Metallram för upphängning av halsdukar, handdukar m.m. 

Smidig hylla

Högst upp på spegelns baksida finns en hylla som kan belastas med upp till 10 kg. Hyllan är perfekt för små krukväxter eller andra småsaker, och har även två glipor som låter dig hänga upp klädesplagg på galgar.

Smäcker metallram

Den smäckra metallramen som går ned under spegeln är både dekorativ och funktionell. Här kan du bland annat hänga upp halsdukar, handdukar, smycken och andra lätta saker utifrån det rum spegeln placeras i.

Produktdetaljer

Artikelnummer 150006
Varumärke Woud
Höjd 85 cm
Bredd 60 cm
Djup 11 cm
Diameter 60 cm
Material Glas, Metall
Formgivare Rikke Frost

Varumärke Woud

Woud

Woud är ett danskt designvarumärke med ett driv att skapa nya original. De har en bred räckvidd av kvalitetsmöbler och handplockad interiördesign.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft