Väggspegel Adnet - Rektangulär, 115 cm

 • -1 250,00 kr

Adnet är en rektangulär väggspegel med en djup, elegant ram i äkta läder med nitar i mässing. Sitter lika bra på väggen som den står lutad emot den, i hallen, sovrummet eller i loungen.

 • Hög höjd på 115 cm.
 • Mjukt rundade hörn.
 • Stilig ram i läder.
9 600,00 kr inkl. moms
Ord.pris 10 850,00 kr /
Spara 1 250,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-3 veckor
Black Leather
Black Leather
Tan Leather
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Adnet är en rektangulär väggspegel med en djup, elegant ram i äkta läder med nitar i mässing. Sitter lika bra på väggen som den står lutad emot den, i hallen, sovrummet eller i loungen.

 • Hög höjd på 115 cm.
 • Mjukt rundade hörn.
 • Stilig ram i läder.

Liggande eller stående

Denna vackra men robusta spegel från Gubi gör sig lika bra liggandes som ståendes. Prova att sätta spegeln horisontellt över byrån i sovrummet för att bredda rummet, eller häng den vertikalt i hallen som en snygg halvkroppsspegel. 

Obs! Bilden visar Adnet rektangulär spegel i storlek 180x70 cm. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 10004050
Varumärke Gubi
Bredd 65 cm
Höjd 115 cm
Djup 6,5 cm
Vikt 15,2 kg
Material Spegelglas, läder, mässing
Formgivare Jacques Adnet
Gubi

Gubi är ett välkänt danskt designhus som grundades år 1967 och har sitt huvudkontor i Köpenhamn. Deras breda sortiment av möbler, lampor och inredningsdetaljer präglas alltid av ett elegant och vågat uttryck. De väcker bortglömda designikoner till liv, samtidigt som de skapar framtidens klassiker.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser