Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Vitra - Konferensstol Softshell

Softshell från Vitra är en modern konferensstol med flexibelt ryggstöd som formar sig efter kroppen. Med sitt mjuka, runda säte är Softshell en mycket inbjudande stol som tillför en hemtrevlig och familjär känsla utan att störa resten av inredningen.

 • Justerbar sitthöjd.
 • Mjukt säte med fjädrande egenskaper.
11 800,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 5-7 veckor
05 Cream White / Sierra Grey
05 Cream White / Sierra Grey
07 Orange
11 Marron / Cognac
12 Light Grey / Ice Blue
13 Nero / Ice Blue
17 Forest / Sierra Grey
66 Nero (svart)
03 Parchment / Cream White
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Softshell från Vitra är en modern konferensstol med flexibelt ryggstöd som formar sig efter kroppen. Med sitt mjuka, runda säte är Softshell en mycket inbjudande stol som tillför en hemtrevlig och familjär känsla utan att störa resten av inredningen.

 • Justerbar sitthöjd.
 • Mjukt säte med fjädrande egenskaper.

Sitt bekvämt under korta som långa möten

Softshell må se ut som en vanlig konferensstol men inuti ryggen gömmer sig vertikala revben som gör sätet överraskande följsamt. De flexibla revbenen formar sig nämligen efter din rygg och du sitter därmed väldigt bekvämt – även under möten som drar ut på tiden.  

När design möter funktion

I Softshell har bröderna Ronan och Erwan Bouroullec skapat en ny typ av konferensstol genom att kombinera en stilren look med dolda, ergonomiska egenskaper. Tack vare det fjädrande ryggstödet kan Softshell även användas som kontorsstol, exempelvis i hemmet där den inte står ut för mycket från resten av inredningen. 

Specifikation

Säte

 • Helklädd i tyg Plano, 100% polyester.
 • 80 000 Martindale.
 • Integrerade armstöd.
 • Dolda, vertikala revben ger hög flexibilitet. 
 • Stoppad med polyuretanskum.
 • Sätesskal i glasfiberförstärkt polyamid.
 • Snygg söm på bägge sidor längst med sätets kant.

Fotkryss 

 • Svartlackerat aluminium.
 • Femstjärnigt fotkryss.

Produktdetaljer

Artikelnummer 42300800-2-03-PL05
Varumärke Vitra
Höjd 76,5 - 89,5 cm
Bredd 62 cm
Djup 56,5 cm
Sitthöjd 38,5 - 50 cm
Sittbredd 45 cm
Sittdjup 47 cm
Material Polyamid, Polyuretanskum, Pulverlackerat aluminium, Tyg
På hjul Ja
Formgivare Ronan & Erwan Bouroullec

Varumärke Vitra

Vitra

Vitra är ett schweiziskt familjeföretag grundat 1950 av Willi och Erika Fehlbaum. Sedan starten har Vitra koncentrerat sig på att producera högkvalitativa, väldesignade och hållbara möbler för hem, kontor och offentliga utrymmen. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft