Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
TOPSELLER
Blockchain
Blockchain

Taklampa Blockchain

 • På rea!
 • -125,00 kr

Blockchain är en elegant pendellampa som består av åtta kuber av komposit och akryl, som ger en effektiv spridning av ljuset. Lampan är nästan en meter lång och passar därför perfekt över bord.

 • Energisnål, integrerad LED-belysning.
 • Sprider ett jämt och behagligt nedåtgående ljus.
 • Dimbar.
13 825,00 kr inkl. moms
Ord.pris 13 950,00 kr /
Spara 125,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-3 veckor
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Blockchain är en elegant pendellampa som består av åtta kuber av komposit och akryl, som ger en effektiv spridning av ljuset. Lampan är nästan en meter lång och passar därför perfekt över bord.

 • Energisnål, integrerad LED-belysning.
 • Sprider ett jämt och behagligt nedåtgående ljus.
 • Dimbar.

En vacker illusion av svävande kuber

Blockchain består av åtta slumpmässigt hopsatta kuber som tillsammans bildar en vinklad silhuett, vilket ger en illusion av att kuberna svävar i luften. Lampan är nästan en meter lång och passar därför perfekt över ett längre matbord eller bardisk.

Energisnål LED-belysning

I varannan kub finns en inbyggd energisnål LED-panel som bidrar till att sprida ett jämnt ljus nedåt i rummet. Lampan är dessutom dimbar för att du ska kunna anpassa belysningen efter sammanhang.

Produktdetaljer

Artikelnummer MJBL2003
Varumärke Oblure
Höjd 13,4 cm
Bredd 93,1 cm
Material Akryl, Stål
Ljuskälla Ja
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Färg Svart
Ljustemperatur 3000K
Formgivare Markus Johansson
Oblure

Svenska Oblure skapar funktionella, enkla och minimalistiska lampor. Namnet är en hopslagning av de två orden Object och Alluring, som ihop utgör varumärkets kärna. De arbetar med flera internationella designers för att skapa innovativ och överraskande belysning. Deras vision är att framhäva "den ursprungliga, det djärva och det vackra". 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft